Monteur Machines Betonfabriek | MBO | 2.200 - 3.200
WR.nl Solliciteren
Oosterhout Nb, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij produceren en handelen in kunststof- en betonelementen.
 • Wil jij onze machines goed laten werken?
 • Heb je ervaring met elektrische en mechanische techniek?
 • Voor de vacature als Maintenance Engineer Magnum Oosterhout MBO ga je het volgende doen :

  Als teamlid onderhoud ben je verantwoordelijk voor de goede werking en het onderhoud van de machines. Je lost storingen op en voert preventief onderhoud uit.

 • Ook stel je de machines en mallen in. Daarnaast denk je proactief mee om de malwissels en het ombouwen van de machines zo effectief en efficiënt mogelijk te realiseren;
 • Tevens zal je collega’s ondersteunen vervangen bij alle productiewerkzaamheden.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Maintenance Engineer Magnum, die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  200 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. Het bedrijf hanteert de CAO CAO BGV.

  Het aantal vakantiedagen is 25. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  WR.nl voor meer vacatures : Maintenance Engineer Magnum Maintenance Engineer.

  In de buurt van : Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout, Tilburg, Haren, Eindhoven, Vught, Deurne, Gilze, Heeze, Rijsbergen, Capelle, Boxtel, Best, NB, Ravenstein, Alphen, Ransdaal, Bergen op zoom, Rosmalen, Helmond, Cuijk, Oss, Boxmeer, Geldrop, Den bosch, Aalst, Oudenbosch, Breda, Etten-leur, Schijndel, Oisterwijk, Roosendaal, Zevenbergen, Nb, Noord-Brabant.

  Functie eisen

 • Je hebt MBO werk- en denk niveau.
 • Je hebt ruime ervaring met zowel elektrische als mechanische techniek.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Proactieve teamspeler die een goede bijdrage levert, maar ook waarde hecht aan een goede samenwerking binnen een dynamische productie-omgeving.
 • Je staat sterk in je schoenen en hebt een flexibele instelling.
 • Affiniteit of ervaring met de verschillende aspecten van de betonindustrie.
 • Je woont in de omgeving van Oosterhout, Breda, Dordrecht, Tilburg en Den Bosch.
 • Bedrijfsprofiel

  Ons bedrijf ontwikkelt en produceert betonnen elementen en materialen voor riolering en verharding. Daarnaast wordt betonmortel geproduceerd.

  De belangrijkste producten zijn rioleringsbuizen, rioleringsputten, straatstenen, bedrijfsvloerplaten en agricultplaten.

  Daarnaast hebben we een transportbedrijf op gebied van verhuur van kranen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier