Tourchauffeur Maastricht
Arriva
Maastricht, NL
5 uur geleden

Touringcar chauffeurs

vestiging Maastricht)

Ben jij een gastvrije flexibele chauffeur en op zoek naar een zelfstandige afwisselende baan waarbij je mensen een plezierige en veilige reis wilt verzorgen, dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Maastricht.

We bieden plekken aan nieuwe collega’s die al in het bezit zijn van hun rijbewijs D, code 95 en bestuurderskaart.

Functie-inhoud

Je bent dé gastheer of gastvrouw op de bus en je vindt het leuk om reizigers te vervoeren. Hierbij verwachten we dat je de bus veilig en comfortabel, onder alle omstandigheden, vervoert waarbij je rekening houd met inzittenden en jouw medeweggebruiker.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, rijdt rustig en weet goed om te gaan met drukte en verandering. Daarnaast ben je flexibel en voer je graag je werk uit met betrokkenheid en passie.

Wie zoeken we?

Je wilt wisselende diensten draaien en vindt het belangrijk dat de reiziger tevreden en veilig op de plek van bestemming komt.

Je werkt zelfstandig maar collegialiteit vind je ook belangrijk. Je hebt daarnaast ook nog wat technische kennis en voelt je verantwoordelijk voor het materieel waar je op rijdt.

Iedere dag ben je onderweg en ontvang je een grote diversiteit aan mensen in jouw bus, van jong tot oud. Reizigers die met al hun vragen en opmerkingen bij jou terecht kunnen.

Net dat beetje extra doen om al jouw reizigers een fijn gevoel te geven. Dat is waar je het voor doet! Dus hou je van een flexibele werkomgeving en gevarieerd werk?

Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar touring arriva.nl of solliciteer via de website www.werkenbijarriva.nl.

Arbeidsvoorwaarden : CAO Besloten Busvervoer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier