Pedagogisch medewerker kinderopvang Natuur 7-22 uur parttime
Junis Kinderopvang
Alphen aan den Rijn, NL
2 dagen geleden

Ben jij liever buiten dan binnen en wil jij jouw liefde voor de natuur delen met onze kinderen?

Junis Kinderopvang zoekt een :

Pedagogisch medewerker BSO Natuur 7-22 uur

Stimuleer jij kinderen zich spelend te ontwikkelen en in een veilige omgeving tot bloei te komen? Moedig jij kinderen aan om te worden wie ze zijn?

Bij Junis draait het om ontwikkeling, beweging en samenwerken. Elke dag staat in het teken van groei. Dat betekent dat wij met beide benen in de wereld staan, met onze blik op de toekomst.

Is dat een dynamiek die bij jou past? Lees dan snel verder!

Voor onze 7+ en 8+ BSO locaties zoeken wij een enthousiast natuurtalent, bruisend van energie, die kinderen het belang en de lol van buiten in de natuur zijn laat ontdekken.

Onze locaties zijn veel op buiten zijn’ gericht en dat is een ideale basis voor verrassende ontdekkingstochten in de natuur.

Je krijgt een mobiele functie, je wordt een reiziger , waarin je met jouw gedrevenheid de kinderen op alle locaties tijdens jouw BSO dienst enthousiast maakt om spelenderwijs de natuur te onderzoeken en leerervaringen op te doen.

Je wordt zowel ingezet bij Junis in de regio Alphen aan den Rijn als bij De Drie Ballonnen in Zoetermeer.

Waarom kiezen voor Junis Kinderopvang?

 • Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s;De medewerkerstevredenheid is zeer hoog;
 • Wij investeren in ontwikkeling zoals o.a. pedagogische kwaliteit en interessante workshops gedurende het jaar;Junis is aangesloten bij PPINK, de beroepsvereniging voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang;
 • Als pedagogisch medewerker verdien je volgens schaal 6 van de CAO Kinderopvang tussen de €2139,- en €2913,- bruto per maand o.

  b.v. een 36-urige werkweek;Je ontvangt 2% eindejaarsuitkering;Je krijgt 210 vakantie-uren per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek.

  Jij bent :

 • Een professionele pedagogisch medewerker, een opvoedpartner, die zich blijft ontwikkelen;Een buitenmens / een natuurliefhebber die op prikkelende wijze kinderen enthousiasmeert, motiveert en stimuleert;
 • In bezit van een erkend diploma voor werken op de BSO zoals pedagogisch medewerker, spw, onderwijsassistent en sph maar ook leraar primair-, voortgezet- en beroepsonderwijs of activiteitenbegeleiding.

 • Klik voor een overzicht van de opleidingen. Het zijn er meer dan je denkt!In bezit van relevante (werk)ervaring en / of een relevant aanvullend diploma / certificaat;
 • In staat om jouw activiteiten af te stemmen op verschillende interesses van onze kinderen;Sterk in het zelfstandig bedenken, plannen, organiseren en (uit)dragen van interne workshops;
 • Bereid te werken op verschillende 7+ en 8+ BSO’s bij zowel Junis als De Drie Ballonnen;Parttime flexibel inzetbaar voor 7 tot 22 uur (afhankelijk van je beschikbaarheid) waarbij je minimaal 2 middagen werkt.

  Jij draagt bij aan :

  De begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op jouw BSO groep;Een pedagogisch klimaat waar we trots op zijn.

  Klik hier voor meer informatie;De invulling van een uitdagend activiteitenprogramma.

  Voel jij je aangesproken door deze vacature? Solliciteer dan direct online!

  Solliciteer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier