Reliability Engineer
NN Group
The Hague, Netherlands
4 dagen geleden

Reliability Engineer

Al onze applicaties functioneren goed, zijn 24 / 7 beschikbaar, stabiel en veilig. Dankzij jouw begeleiding draaien al onze systemen zo efficiënt mogelijk : je coacht de DevOps-teams hoe zij IT Operations processen efficiënt en effectief organiseren, inclusief actieve monitoring.

Zo maak je onze klanten blij met goedwerkende applicaties.

Jouw impact als Reliability Engineer bij NN

Je begrijpt hoe IT Operations processen geïmplementeerd moeten worden binnen een complex IT-landschap, waarbij je zoveel mogelijk zorgt voor automatisering van deze processen.

Dit met de doelstelling om voorspelbaarheid te verhogen en druk op de DevOps-teams te verlichten. Samen met je eigen team zorg je voor de overall Reliability van onze dienstverlening, daarbij geldt dat de DevOps-teams verantwoordelijk zijn voor specifieke producten en diensten.

Daarom bestaat een significant deel van je werk uit het optimaliseren en automatiseren van IT Operationsprocessen. Dit doe je samen met DevOps-teams.

Vanuit jouw kennis doe je veel voor en vervolgens laat je de leden uit de DevOps-teams het zelf doen. Je analyseert incidenten, doet performance-analyses en komt met verbetervoorstellen.

Met jouw expertise ben je in staat om de efficiëntie van onze IT Operationsprocessen te verhogen en daarmee onze risico’s te verlagen.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten :

 • Hoge en stabiele beschikbaarheid van IT-ketens binnen C&C.
 • Verdere) Verspreiding en deling van je (bewezen) kennis en ervaring op IT Operations / ITIL-processen met de DevOps teams in scope.

 • Verdere vergroting van de autonomie / zelfredzaamheid van DevOps-teams op het domein van IT Operations / ITIL, waarbij jij als Reliability lead een coördinerende en gidsende rol pakt.
 • Hoge mate van automatisering op IT Operations processen, zodat effectiviteit en efficiëntie van deze processen verbetert.
 • We care

  Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving.

  Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je :

 • Uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden bij het Learning & Development Centre.
 • Opleidingen via onze IT Academy, voor en door onze eigen Engineers. Zo word jij expert in jouw vak.
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen heel NN.
 • Als Reliability Engineer zit je binnen ons domein IT. Wij leveren een betrouwbare IT-backbone voor alle processen, systemen en kanalen waar Customer & Commerce verantwoordelijk voor is.

  En daar kan heel NN op rekenen. Onze hele afdeling Customer & Commerce bestaat uit 6 domeinen met daaronder 26 end-to-end-teams en 6 competence teams.

  Samen met jouw end-to-end-team bepaal je de dagelijkse prioriteiten, werkafspraken, het stakeholdermanagement, hoe jullie de budgetten besteden, enz.

  Dit doen we op een Agile manier, in samenwerking met een Product Owner en een Scrum Master. Dit is dé omgeving om jezelf uit te dagen, initiatieven te nemen, je steeds verder te ontwikkelen en zo de beste resultaten te bereiken.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden.

  We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Reliability Engineer werk je normaal gesproken vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent.

  Vanwege corona werken we voorlopig nog volledig vanuit huis. Je ontvangt wel alvast een NS Business Card, waarmee je onbeperkt door heel Nederland reist, zeven dagen per week.

  Ben je straks toch op kantoor, dan kun je trainen in de Fit20 studio.

 • Salaris van € 3.065,69 - € 4.379,55 (36u / week).
 • Een omgeving waar we erg open staan voor verandering en diversiteit.
 • Critical skills van een Reliability Engineer

  Jij bent zo’n Engineer die graag kennis overbrengt aan anderen en die enthousiast wordt van het coachen van mensen. Dat komt hier perfect van pas, want je begeleidt teams om zelfstandig aan de slag te gaan.

  Je motiveert ze en checkt ook of alles wel goed verloopt. Daarbij durf je mensen ook echt aan te spreken, wat je doet op een constructieve manier.

  Je kennis over de front end van applicaties is hier een belangrijke basis. Zo snap je precies wat er speelt en wat er nodig is.

  Je bent wel in staat om zaken te laten waar ze horen, dus je geeft duidelijk je grenzen aan. Tussen al het werk door vind je het ook te gek om jezelf verder te ontwikkelen.

  Zo blijf je scherp op alle actuele mogelijkheden.

 • Zo’n 2 à 5 jaar ervaring met IT Operations en IT service management (voorkeur in een front end omgeving).
 • Ervaring met het coachen en trainen van IT-collega’s in je vakgebied.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier