Jr manager/opdrachtleider samenstelpraktijk
Flexibility
Omgeving Almelo, NL
1 dag geleden

Veel klantencontact en zelfstandigheid in jouw functie binnen een informeel, hecht team?

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met meerder vestigingen in Nederland. Ondernemen staat centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten (veelal bovenkant MKB).

Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring in de samenstelpraktijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een informele, betrokken, regionale vestiging met korte lijnen? Reageer dan!

Als opdrachtleider / jr manager in de samenstelpraktijk houd je je bezig in samenspraak met de verantwoordelijk manager met diverse uiteenlopende werkzaamheden zoals het verrichten van samenstel- en beoordelingswerkzaamheden, opstellen van jaarrekeningen en financiele overzichten, coachen van assistenten, signaleren van behoeften en trends, het adviseren van klanten bij het inrichten van hun administratie.

Wat vragen wij

0 HBO opleiding AC / BE

0 Afgeronde opleiding of studerende voor AA

0 3 tot 5 jaren relevante werkervaring

0 Teamplayer / peoplemanager

0 Klantgericht

0 Woonachtig in de regio

Wat bieden wij

Een baan met uitzicht op vaste aanstelling bij een professionele en betrokken werkgever in een open en informele cultuur met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse en ben jij de professional die we zoeken? Reageer dan vandaag en stuur jouw CV met sollicitatiebrief naar mariska.

spekenbrink flexibility.nl of bel voor meer informatie naar 06-17 364 310.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier