verzorgende IG
Randstad
Groningen, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Cliënten de allerbeste zorg bieden. Dat is jouw functie als verzorgende IG. Mensen helpen met het klaar maken voor de dag, medicatie toedienen, een luisterend oor bieden en interesse tonen, jij bent er voor de cliënten! Dit doe je op flexibele basis, zodat je zelf bepaalt wanneer je aan het werk gaat en doe je veel verschillende werkervaring op.

Dorris over het werken bij Randstad Zorg :

Werken als verzorgende bij Randstad betekend voor mij afwisseling. Na 15 jaar op een afdeling te hebben gewerkt in de ouderenzorg was ik toe aan iets nieuws.

Via Randstad kreeg ik de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen te werken b.v. ouderen, verstandelijk beperkten, lichamelijk beperkten en mensen met psychische problemen.

De afwisseling maakt dat geen dag hetzelfde is en ik de ene dag bij dementerende ouderen werk en de volgende dag bij verstandelijk beperkte mensen.

Ik geniet weer van mijn werk!’’

wat ga je doen?

Als verzorgende IG ga je aan de slag bij verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt. De ene keer werk je op een PG afdeling en de volgende dag werk je op de afdeling somatiek.

Zo schakel je als verzorgende IG elke dag tussen verschillende cliënten en speel je in op hun zorgbehoefte. Op deze manier doe je veel werkervaring op en kun je veel leren.

Wil je liever alleen op een PG afdeling werken of juist alleen op een somatische afdeling? Dat is geen probleem, je kunt jouw voorkeur bij ons aangeven.

Je kunt dit werk doen op basis van een nulurencontract maar ook voor een vast aantal uren per week. Je geeft in ieder geval zelf jouw beschikbaarheid aan in ons systeem, zodat jij zelf bepaald wanneer je ingepland wil worden.

Heb je een drukke periode vanwege studie, gezin of een hobby? Dan kun je aangeven dat je iets minder ingepland wil worden.

Heb je vakantie en wil je juist meer werken? Ook dat kan!

dit bieden wij jou :

 • w erken bij jou in de buurt bij verschillende opdrachtgevers;
 • een contract bij Randstad, ook al werk je op flexibele basis;
 • jij bent de baas over je werkschema en bepaalt je eigen werktijden- en dagen;
 • parttime mogelijkheden van 6 tot 32 uur per week, jij bepaalt;
 • begeleiding van een jobcoach met verschillende opleidings / trainingsmogelijkheden;
 • salaris tussen de 12 en 17 euro (conform CAO VVT en ervaringsjaren).
 • wat vragen wij van jou?

 • diploma verzorgende IG niveau 3
 • recente stage- of werkervaring in de ouderenzorg
 • ervaring op een somatische of PG afdeling
 • Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan de eisen? Neem contact met mij op door te solliciteren via de website of jouw CV te mailen naar anja.

  hektor nl.randstad.com . Voor vragen kun je mij ook bellen op 050-8505131.

  Let op : Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoedt.

  Deze vacature staat het gehele jaar open, omdat wij elke verzorgen

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier