Sales functie in hartje Den Haag!
StackOps
Den Haag, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Waar ga je werken? StackOps is hét bemiddelingsbureau voor IT specialisten op het gebied van Cloud, Infrastructuur, Netwerk en Security specialisten.

Deze ambitieuze en vernieuwende organisatie is opgericht in 2017 en onderdeel van StarApple dat inmiddels uitgegroeid is tot één van de grootste en meest succesvolle IT bemiddelaars van Nederland.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Den Haag helpen wij IT professionals door heel Nederland aan een nieuwe uitdaging.

Dit doen wij in een hecht team van ervaren en gedreven consultants. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar 2 nieuwe collega’s.

Wat ga jij doen? Als Junior Sales Consultant houd je je vooral bezig met het acquireren van opdrachten en opbouwen van een netwerk.

Het binnenhalen van klanten is dus stap één in het hele proces. Je boort hiervoor bestaande netwerken aan, maar je bent ook in het dagelijks leven altijd bezig met het leggen van contacten en het signaleren van kansen.

Naast werving en selectie van klanten en uitbreiding van het netwerk is het onderhouden van bestaande en externe contacten een belangrijk onderdeel van het takenpakket van een consultant.

 • Wat vragen wij van jou? HBO werk- en denknivau is een vereiste; Je hebt een krachtige drijfveer om te verkopen en succesvol te zijn in je carrière;
 • Pré : je hebt ervaring met (tele)sales; Je bezit een krachtig commercieel instinct; Je bent proactief, ondernemend en in staat zelfstandig te werken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift). Wij zijn dus op zoek naar gedreven verkopers, de die hards in het vak (met een hoog Yes we can! gehalte)! Wat wordt jou geboden?

 • Zeer riante commissieregeling op realistische targets in een booming it markt; Leuke en prettig gestoorde collega’s waarmee je kan sparren;
 • Een jonge en dynamische werkomgeving; Professionele begeleiding / trainingen om het beste te worden in je vak!; Samen met je team strijden voor gestelde teamtargets;
 • Deel uitmaken van te gekke teamuitjes! (We zijn al geweest naar : Miami, Istanbul, Praag, next stop : Las Vegas & Cancun and many more to come!).

  Meer informatie of direct solliciteren Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Yusuf Ekinci, T : 070 -

  2 197 197 of Direct solliciteren kan via de sollicitatieknop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier