Psychiater
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor de afdeling Zilvermeeuw in Den Haag een psychiater.

Informatie

Ben je een psychiater met affiniteit voor jongeren met persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma? Ben jij nieuwsgierig naar de belevingswereld van deze jongeren?

De Zilvermeeuw - de enige jeugd KIB in Nederland - is een gespecialiseerde klinische derdelijns afdeling voor adolescenten met persoonlijkheidsproblematiek en (hechting)trauma's, die stagnatie op alle levensgebieden veroorzaken.

Behandeling vindt plaats op basis van MBT, wat als een rode draad door alle behandelmodaliteiten loopt.

We zoeken een psychiater die zichzelf open durft te stellen in contact met deze doelgroep, waar kwetsbaarheid, humor en emoties elkaar afwisselen.

Als psychiater ben je de regiebehandelaar in het multidisciplinaire team (GZ psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut, PMT, BT, activiteitenbegeleiding) en

 • voer je intakegesprekken, geef je een behandelindicatie / advies en verricht je psychiatrisch onderzoek bij jeugdigen
 • verzorg je farmacotherapie
 • bied je jongeren en hun ouders psycho-educatie
 • denk je actief mee over de ontwikkeling van het behandelaanbod
 • krijg je de mogelijkheid tot het geven van (groeps)therapie
 • draai je mee in het achterwachtrooster
 • Functie-eisen

 • Je bent (Kinder- en Jeugd)psychiater en BIG geregistreerd
 • Je hebt affiniteit met psychotherapie
 • Je kan systematisch en ordelijk werken met betrekking tot de algehele dossiervoering, ook onder tijdsdruk
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Psychiater voor 16-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5318,- en maximaal € 9294,- (AMS regeling) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Allard Kamminga, manager bedrijfsvoering, via 06-81331287.

  Over Parnassia Groep

  Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.

  a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek.

  Youz is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier