DevOps Engineer - Public Transport
CGI Group, Inc.
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Position Description Als DevOps engineer kom je te werken binnen de Transport & Logistics sector in de Randstad. Wij zijn een team bestaande uit software engineers, testmanagers, testers, projectmanagers en business consultants.

Wij investeren in ons team door het geven van relevante trainingen en uitdagende opdrachten. Als team organiseren wij hackathons en events samen met onze klanten, ontwikkelen wij oplossingen en werken we aan het Agile en datagedreven maken van onze klantenbase.

Onze klanten in de spoorse omgeving maken de transformatie naar een datagedreven organisatie. Het belang van uitstekende ICT voorzieningen wordt steeds groter om processen goed te laten verlopen en te innoveren.

Alles om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Als partner draagt CGI al jaren bij aan het succes van onze klanten en zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Voel jij je aangesproken door de bovenstaande tekst en ben jij een ervaren DevOps Engineer die wil zorgen dat onze klanten in de transportsector hun klanten kunnen voorzien van de meest up-to-date en correcte reisinformatie?

Ben je bekend met data integratie, (azure) cloud computing en het koppelen van API's? Snap je het belang van system integration en kun jij ons en klant hiermee verder helpen?

Zoek jij een nieuwe uitdaging en een omgeving waar vrijheid, teamspirit en ondernemerschap onderdeel zijn van het DNA? Dan nodigen wij jou uit om verder te lezen!Wat ga je doen?

CGI zoekt een ervaren en communicatief sterke DevOps Engineer die in een autonoom agile team kan werken middels de scrummethodiek en zich bezig gaat houd met de ontwikkeling van software.

Onze klant is bezig met de ontwikkeling van Continuous Delivery en werken aan de evolutie van het systeem richting een microservices-architectuur met Spring Boot, Docker / Kubernetes en OpenShift, hierbij heeft de klant jou hulp nodig.

 • Als DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor;
 • Het doorontwikkeling van ons reisinformatiesysteem, hierbij heb je aantoonbare kennis en ervaring van SQL, JPA en Hibernate streaming, AMQP 0.9 en 1.0;
 • Het uitvoeren van automatisch testen en gebruik van tools als Cucumber en Selenium;
 • Het begrijpen van de (business van de) klant en het inzichtelijk maken van de concrete klantbehoefte;
 • Leren van nieuwe technieken, ontwikkelen van je persoonlijke kwaliteiten en bedenken van innovatieve toepassingen.Wat breng je mee?
 • Je hebt een echte 'Can Do' mentaliteit en je bent constant op zoek naar verbeterpunten. Je combineert een sterke wiskundige of informatica achtergrond met stevige en heldere communicatie.

 • Je adviseert (niet-technische) stakeholders, je daagt collega's en klanten uit en je houdt je rug recht in moeilijke discussies en vraagstukken. Daarnaast heb je;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring met Java, Spring en Webservices (SOAP en JSON)
 • Aantoonbare ervaring met Spring Boot, Docker, OpenShift / Kubernetes, RabitMQ, REST, en Microservices.
 • Ervaring met tools als Gitlab, Github / Bitbucket, Maven, Jira, Confluence, Nexus.
 • Kennis van SQL, JPA en hibernate streaming, AMQP 0.9 & 1.0
 • Kennis van automatisch testen en gebruik van tools als Cucumber en Selenium
 • Kennis van Azure DevOps.
 • Kennis van en ervaring met Scrum en DevOps;
 • Kennis van wet- en regelgeving (AVG, Compliancy) is een pré;
 • Ervaring met de transportsector is een pré.Waar kom je terecht?CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld.
 • Onze mensen houden Nederland draaiende. Als DevOps Engineer kom je terecht binnen de unit Public Transport van de sector Transport en Logistics.

  We zitten dicht bij onze klanten in verschillende regio's in Nederland. Je komt in een ervaren team terecht, waar de voertaal Nederlands is.

  Onze klanten behoren tot de top van Nederland en lopen voorop in hun Digital Transformation. CGI adviseert en helpt daarbij.

  Data gedreven operatie en digitaliseren van organisaties zijn belangrijke CGI strategische speerpunten wereldwijd.Wij willen het beste uit jou halenWanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier