Denodo Consultant
Citeos
Laren, Hollande-Septentrionale, Pays-Bas
2 dagen geleden

Date : 18-09-2019

FunctionDescription : Als Denodo consultant gebruik je het Denodo datavirtualisatieplatform om cloud, on premise, gestructureerde en ongestructureerde data te koppelen en ontsluiten.

Bijvoorbeeld om een 3600 klantbeeld te realiseren, of om specifieke dataservices te implementeren. Als je interesse hebt voor het oplossen van complexe data integratie vraagstukken bij grote organisaties biedt Axians Laren je veel deskundige collega’s om je ervaringen mee te delen.

Wij werken voor grote, innovatieve organisaties als Landal, LeasePlan, Transavia, RTL Nederland en De Persgroep. Wil je meer weten over onze visie op datavirtualisatie en Denodo? Bekijk ons Ebook.

JobRequirements : Je bent een slimme, ambitieuze en nieuwsgierige IT’er die toe is aan een volgende stap. Nieuwe concepten heb je snel onder de knie en je verdiept je graag in nieuwe tools.

Je bent sociaal en werkt graag samen aan de beste oplossingen.

Jouw profiel :

 • Afgeronde Bachelor of Master opleiding (bijv. Informatica, Informatiekunde of Software engineering)
 • Sterk in SQL
 • Bij voorkeur ervaring met data virtualisatie en / of Denodo
 • 2-10 jaar ervaring met software ontwikkeling, data integratie of databases
 • Communicatief sterk
 • Een echte teamspeler
 • ContactInfo : Gaaf! Een linkje naar je LinkedIn profiel is voldoende. Ellen Houtman, Recruiter bij Axians Business Analytics Laren neemt dan contact met je op.

  Wil je direct contact opnemen? Mail of bel dan met Ellen (06-14954675, ellen.houtman axians.com).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier