Technisch Receptionist
Mantel
Arnhem
2 dagen geleden

Ben jij onze goedlachse en stressbestendige receptionist die ons Serviceteam in onze Superstore in Arnhem komt versterken?

Als technisch receptionist ben jij het visitekaartje van onze winkel. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van reparaties en alles wat daarbij komt kijken en het meegeven van nieuwe fietsen en online pakketten .

Hoe ziet je dag eruit?

Als een van de eersten loop je de werkplaats binnen. Goed uitgeslapen en voorzien van een bak koffie, begin je om 8.45 uur.

Nadat je de kassa’s hebt geteld, begin je met het klaarzetten van de fietsen die vandaag voor de monteurs op de planning staan.

Zo kunnen zij vlot van start!

Om 9.00 uur is het spitsuur; de klanten staan te wachten op hun beurt. Je staat ze netjes te woord, adviseert de klant en weet op een commerciële en servicegerichte wijze het maximale voor alle partijen eruit te halen.

Je neemt de reparaties voor die dag aan en bent de vertaling van de klant richting de monteurs. Tussendoor informeer je klanten over mogelijke extra kosten van hun reparatie en je maakt de facturen klaar.

Daarnaast zorg je er ook voor dat de planning voor de monteurs op orde blijft. Tussen de drukte van de werkplaatswerkzaamheden door zorg je ervoor dat de klanten die vandaag een fiets hebben gekocht nog binnen het uur hun nieuwe raspaard mee naar huis kunnen nemen.

Bij het meegeven van de nieuwe fiets adviseer je de klant over onderhoud en ook hier weet je dat op een commerciële en servicegerichte wijze te doen zodat er voor alle partijen weer het maximale eruit is gehaald.

Tot slot ben je een belangrijke partner van onze Service & Support-afdeling. Onverhoopt loop je tegen garantiezaken aan die voor een klant natuurlijk het liefst gisteren al opgelost hadden moeten zijn.

Je maakt afspraken met de garantie-afdeling over de garantie-aanvragen. Zodra zij meer weten breng jij de klant meteen op de hoogte van het nieuws.

Wij vragen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over technische kennis. Je spreekt de taal van de monteurs en je weet waarover je het hebt.
 • Je hebt commercieel inzicht. Bij het aannemen en meegeven van fietsen verkoop jij nog dat extraatje.
 • Je bent servicegericht en denkt in oplossingen. Je helpt klanten zoals je zelf ook geholpen wil worden.
 • Je bent daadkrachtig. Jij bent namelijk degene die in het heetst van de strijd de knoop moet doorhakken om de klant van de beste service te voorzien.
 • Je bent 34 tot 38 uur, 5 dagen per week flexibel inzetbaar
 • Wij bieden

 • Een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van relevante ervaring.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.
 • Hele gave spullen om te verkopen en daar krijg jij korting op.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier