React-Native developer - Valkenhorst Internet
Valk Verrast
Vianen, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Van der Valk Exclusief is als onderdeel van de grootste Horeca familie in Nederland altijd op zoek naar goede, innovatieve en vernieuwende online en mobile oplossingen.

Jij brengt als React-Native developer jouw inzichten en kennis mee naar een multidisciplinair team van designers, front-

en back-enders. Vanuit duidelijke UX en grafische designs maak jij interactieve versies die naadloos aansluiten in onze huidige mobiele apps op Android en iOS.

Je houdt naast de happy paths ook met de edge-cases rekening en zorgt voor een stabiele mobiele ervaring die onze hotel-

en restaurantgasten met een glimlach de apps laat gebruiken. Jouw hart gaat sneller kloppen van producten en services die daadwerkelijk door onze gasten gebruikt worden.

De concepten ontstaan in samenwerking met ons full agency bureau die mede verantwoordelijk zijn voor visual design, front-end en back-end.

Je gaat aan de slag in een klein en slagvaardig en resultaat georiënteerd team in Vianen, Utrecht.

Neem contact op met Gerard Schomaker; , voor meer informatie of solliciteer direct via de website. We ontvangen graag een beknopte motivatie, je CV en portfolio.

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier