Assistent Maatvoerder
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Verantwoordelijkheden

Als assistent maatvoerder / maatwerker werk je nauw samen en onder supervisie van verschillende maatvoerders. Je biedt ondersteuning tijdens het maatvoeren op locatie.

Samen met ervaren collega’s meet je bestaande gebouwen in middels 3D-laserscanning. Daarnaast ben je tijdens uitvoering van onze projecten samen met maatvoerders op locatie om uit te zetten met de Total Station.

Je belangrijkste taken als manusje-van-alles’ zijn heel divers en verschillen van het handmatig opmeten tot het open leggen van systeem plafonds.

En van het aangeven van spullen tot het bedienen van apparatuur of het plakken van stickers. Er is geen doorsnee week maar als indicatie ben je ongeveer 2 dagen bezig met inmeetwerkzaamheden, 2 dagen per week voor uitzetwerkzaamheden en de rest van de tijd op kantoor voor voorbereidende werkzaamheden.

Wij bieden je een leuke baan met uitdaging op technisch vlak.

Functievereisten

Jij wilt jezelf heel graag ontwikkelen op het gebied van 2D / 3D inmeten en het uitzetten met de Total Station. Wil je jezelf specialiseren tot zelfstandig maatvoerder dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Jij bent een doorzetter, communicatief vaardig, betrokken en past in een jong team vol enthousiaste mensen. Uiteraard kun je ook onder druk gestructureerd werken en heb je een scherp oog voor detail.

Je bent bereid om af en toe in de avonduren of in het weekend te werken.

Een leuke baan met zeer diverse taken

 • Minimaal afgeronde opleiding in het voortgezet onderwijs. Een afgeronde LTS / MBO opleiding richting Bouwkunde is een pre
 • Teamgeest en een topsport mentaliteit
 • Je bent iemand die van aanpakken houdt en allerlei taken op wilt pakken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Het kunnen lezen van een technische tekening
 • Het bezit van een rijbewijs B en VCA is een pré
 • Kennis van tekenpakketten zoals AutoCAD of Revit is een pré
 • Het gaat om een functie van 40 uur per week maar 32 is ook bespreekbaar.

  Interesse? Neem contact met ons op via of bel ons op 030-231 63 44!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier