Junior Country Manager Homerr
Inhousify Recruitment
Amsterdam, NH, NL
17 uur geleden

Wil jij bijdragen aan het snelst groeiende, meest duurzame en groene logistieke netwerk van Europa? Ben jij de resultaatgerichte, proactieve en commerciële organisator die proactief het Country-netwerk kan optimaliseren en uitbreiden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn Homerr, de scale-up die de wereld van logistiek flink aan het opschudden is. Door onze slimme én duurzame oplossingen, maken we de groeiende e-commerce markt futureproof.

Door onder andere gebruik te maken van bestaande routes, besparen we direct tot wel 79% CO2 uitstoot. Met een ambitieus team dat gepassioneerd is over duurzaamheid en optimalisatie, werken we hard aan het vergroenen van de logistieke sector.

Week na week hebben we weer nieuwe mijlpalen en worden weer een stukje beter. Zo zijn we vorig jaar ruim 1000% gegroeid en zitten we sinds kort in België.

De functie

Als Country Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, groei en landelijke dekking van onze 1500+ HomerrPunten. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons netwerk en gebruikt jouw kennis en de beschikbare data om vooruit te kijken en plannen.

Je bent bent in staat dit vervolgens om te zetten in concrete doelstellingen voor je team (2 fte). Jouw enthousiasme en overtuiging gebruik je om de juiste ondernemers en particulieren aan het Country-netwerk toe te voegen en de betrokkenheid onder onze HomerrPunten te verhogen.

Je zorgt er met jouw team voor dat de onboarding van nieuwe HomerrPunten goed verloopt en draag je ook na de start zorg voor kwaliteit en borging.

Daarom sta je in nauw contact met onze Customer Care, Customer Operations en IT teams, signaleer je trends, handel je proactief en kom je met oplossingen.

Je draagt zorg voor de uitvoering, analyse en opvolging voor het 2-jaarlijkse NPS-onderzoek van onze HomerrPunten. Jij zorgt voor een heldere analyse en een concreet actieplan met heldere en ambitieuze doelstellingen die bijdragen aan een stabiel en kwalitatief Country-netwerk dat bijdraagt aan een socialere buurt en een groenere wereld.

De verantwoordelijkheden

 • Realiseren van kwalitatieve groei van ons Country-netwerk;
 • Zorg dragen voor de uitvoering en opvolging van resultaten van het NPS-onderzoek.
 • Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als Community Manager, Accountmanager of Customer Success Manager;
 • Je bent een teamspeler, leergierig en hebt ervaring met het werken in een start- en / of scale up omgeving;
 • Je bent proactief, commercieel, resultaatgericht en een goede organisator,Ervaring met het bouwen van communities is een pré;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omstreken en fulltime beschikbaar;
 • Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, leuk team en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Werken in een ondernemende, snelgroeiende en duurzame scale-up in Amsterdam.
 • Interesse? Solliciteer dan direct! Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Stijn Hutschemaekers op 085 047 04 40.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier