Werkvoorbereider Huisvesting
Hodes Huisvesting
Goor, NL
1 dag geleden

Bedrijfsprofiel

Hodes Huisvesting is opgericht in 1925 en was in haar beginjaren actief in de traditionele huisvesting. In de zestiger jaren kwam daar de tijdelijke huisvesting bij.

Vanaf 1970 heeft de organisatie zich volledig gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke huisvesting in de elementenbouw.

In 1993 werd Hodes onderdeel van Hegeman+ en gingen ze zich ook specialiseren in de modulebouw. In de jaren die volgden verwierven ze een stevige marktpositie in de tijdelijke en semipermanente huisvesting in zowel de module- als elementenbouw.

Begin 2017 nam de directie van Hodes het bedrijf dat inmiddels een uniek merk is over. Naast huisvestingsconcepten bieden ze nu ook complete doelgroep specifieke producten aan.

Anno nu is Hodes Huisvesting is dé aanbieder van circulaire huisvesting. Hodes is nu een voortrekker in de markt als het gaat om flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten.

Daarnaast nemen ze verantwoordelijkheid over de gehele levenscyclus; ontwerpen, realiseren en beheren huisvesting voor de markten Leren, Recreëren, Wonen & Zorg.

Bedrijfscultuur

Als organisatie wil Hodes met haar huisvestingsconcepten bijdragen aan een omgeving waar mensen comfortabel en betaalbaar kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen.

Voor Hodes staat de mens op één. Blijvend welzijn vraagt ook om een duurzame leefbare aarde. Daarom gaat Hodes op een verantwoorde manier om met ruimte, grondstoffen en energiebronnen voor haar producten.

Dit alles doen ze in enthousiast en plezierig samenspel met onze comakers en opdrachtgevers. Ze bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst.

En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen ze flexibel, duurzaam en betaalbaar. Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze missie : bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde.

Daar gaat Hodes Huisvesting elke dag weer voor! Binnen de organisatie heerst een nuchtere Twentse sfeer, waarbij hard werken en plezier hebben in je werk en met elkaar hoog in het vaandel staan.

Over de functie

Als Werkvoorbereider Huisvesting draag je bij aan het realiseren van succesvolle projecten en het continu verbeteren van de bouwconcepten & producten.

Jij bent de rechterhand van de projectleider en je deinst niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden. De woning- & utiliteitsbouwprojecten, tot zo’n 5 miljoen in omvang worden veelal modulair geassembleerd in de eigen fabriek in Goor en op locatie gerealiseerd door geheel Nederland.

Je werkt aan een of meerdere projecten tegelijk en neemt proactief deel in het projectteam. Dit team bestaan naast jou uit de calculator, uitvoerder en projectleider.

Dat doe je op een gedreven, betrokken manier, zodat er een team ontstaat dat voor het beste resultaat gaat. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent.

Naast de realisatie kun je ook betrokken worden in de ontwerpfase. Met inbreng van jouw technische expertise lever je een bijdrage aan het ontwerpteam met als doel om nieuwe projecten binnen te halen.

En draag je proactief bij aan het continu verbeteren van de bouwconcepten & producten binnen ons bedrijf. Je wilt bijdragen aan het continu verbeteren van onze concepten & producten.

Functie eisen

 • HBO Bouwkunde afgerond.
 • 5 jaar relevante werkervaring.
 • Competenties

 • Leiderschap, proactief en samenwerken.
 • Mensgericht, kwaliteitsbewust en innovatief.
 • Resultaatgericht, Kostenbewust & analytisch.
 • Wat biedt Hodes Huisvesting?

  Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht :

 • Een marktconform salaris.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Mobiele telefoon.
 • Een mooie pensioenregeling.
 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Interesse?

  De werving voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door Headhuntersteam Zwolle. Daarvoor kun je contact opnemen met Gaby Bres, Consultant Bouw & Civiel, via het telefoonnummer 06-40701884 038-4212118 of door jouw CV en motivatiebrief te versturen naar g.

  bres headhuntersteam.nl.

  Overijssel Vast € 48.000

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier