Agile en DevOps testprofessional
Capgemini
Utrecht
3 dagen geleden

Jouw job in één alinea

Het beschikbaar stellen van nieuwe functionaliteiten aan eindgebruikers in zo kort mogelijke tijd. Betrokken blijven in elke fase van de ontwikkeling : van behoefte-inventarisatie tot gebruik.

En het opleveren en opvolgen van bruikbare testresultaten op elk relevant moment. Daarmee zorg jij dat de producten die we opleveren voldoen aan de eisen en wensen van de klant, met minimale verbeterpunten en beheerskosten.

Je maakt deel uit van een agile team, waarbinnen je vooral nauw samenwerkt met de ontwikkelaar en businessanalist. Door steeds zo vroeg mogelijk te testen en samen te finetunen, leveren jullie een optimaal eindproduct op.

Het mooiste aan jouw job? Je stimuleert niet alleen de ontwikkeling van onze functionaliteiten, maar zeker ook die van jezelf.

Samen met andere professionals neem je deel aan projecten, trainingen en ontwikkeltrajecten en je hebt 75 collega’s van wie je dagelijks kunt leren.

Je thuisbasis bij Capgemini

Jij werkt bij het cluster Agile DevOps Testing. Onze drives? Klantwaarde, fun en vooruitgang. Samen leren en verbeteren.

Dat doen we door voor elkaar klaar te staan, open feedback te geven en elkaars creativiteit te stimuleren. Heb je een goed idee?

Dan pakken we dat serieus op en mag je zelf jouw visie en voorgestelde aanpak presenteren. Bovendien leren we elkaar ook persoonlijk kennen tijdens de vele fun events.

Jezelf ontwikkelen? Reken maar! We hebben altijd initiatieven lopen om nieuwe dingen te leren, nieuw talent aan te trekken en bovenal, om leuke dingen te doen.

Van kennis delen en portfolio-ontwikkeling tot teamvorming en carrièreplanning : we spijkeren je aan alle kanten bij. En we bieden je een solide basis van waaruit je uitgebreid ervaring kunt opdoen en kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld testautomatiseerder, testcoördinator, testmanager, scrum master, agile coach of engagement manager.

Benefits

 • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • Onbeperkt trainingen volgen bij onze Academy.
 • Happy hybride werken met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
 • Een premievrij pensioen.
 • Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • En uiteraard een passend salaris.
 • Alles over onze arbeidsvoorwaarden

  Waarom past deze vacature bij jou?

  Jij kunt net zo goed overweg met mensen als met techniek. Je bent onderzoekend ingesteld, duikt graag diep in de materie en bent een kei in het maken van de vertaalslag van wensen naar toepassingen.

  Vragen stellen, meedenken en analyseren behoren tot jouw beste skills. En je grijpt met plezier alle mogelijkheden aan om persoonlijk te groeien.

  Daarnaast heb je :

 • Hbo- of wo-niveau.
 • Een TMAP- of ISTQB-certificering.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als test engineer.
 • Affiniteit met agile of DevOps.
 • De vaardigheid om je uitstekend schriftelijk en mondeling uit te drukken in het Engels en Nederlands.
 • Heb je nog niet alle gevraagde ervaring, maar denk je dat deze baan wel goed bij je past? Ook dan komen we graag met je in contact.

  Samen bekijken we welke projecten goed bij jouw ervaring en skills passen.

  Werken bij Capgemini

  Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden.

  Maar ook : volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

  Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

  Duurzaamheid Diversiteit en inclusie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier