Junior Projectmanager - Apparatenbouw
Connetix Nederland
Barneveld, Gelderland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Heb je een passie voor projectmanagement en wil je in een zeer dynamische functie aan de slag waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt?

Dan is dit jouw kans! Het bedrijf Dit ingenieursbureau ontwerpt en produceert klantspecifieke apparaten de internationale non ferro industrie.

Zowel nieuwbouw als renovatie pakken zij op. Deze combinatie zorgt er dus voor dat je nooit aan hetzelfde project werkt.

De sfeer Je komt te werken met 7 andere collega's, een kleine club dus. Des te meer ruimte voor overleg, korte lijnen en een leuke band opbouwen met collega's.

Hier geen sprake van hiërarchie, maar van een echte familiecultuur. Functiebeschrijving Jij draagt bij aan het samenwerkingsverband binnen het bedrijf en kunt goed organiseren.

 • Jouw functie is onmisbaar en jij geniet ook van jouw rol als spin in het web. Je verantwoordelijkheden? je stelt offertes op;
 • je bent verantwoordelijk voor de planning en het budget van jouw projecten; je overlegt met zowel je directe collega's als leveranciers en klanten;
 • je begeleidt de montage van systemen, waarvoor je ook af en toe naar het buitenland zult reizen; je maakt de status van ieder project inzichtelijk voor de directie.

 • Functie-eisen Jouw achtergrond jij hebt een HBO diploma Werktuigbouwkunde, of aanverwant; je hebt zo'n 2 jaar werkervaring bij een technisch bedrijf, waarin een stukje commercie, inkoop of projectbegeleiding zat;
 • je hebt affiniteit mer de zware apparatenbouw, ervaring hierin is een pré; je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  Jouw eigenschappen Jij bent een commerciële topper die tactvol en duidelijk is in de communicatie. Jij staat sterk in je schoenen en kunt meerdere ballen hooghouden.

  Kritisch, leergierig en stressbestendig zijn woorden die zeker in jouw vocabulaire voorkomen. Arbeidsvoorwaarden Arbeidsvoorwaarden spelen uiteraard ook een rol in de switch die jij maakt.

 • Deze werkgever biedt jou het volgende : een salaris tussen de en euro bruto, afhankelijk van je ervaringsniveau; 24 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding; pensioenregeling; flexibele werktijden; zicht op een vaste aanstelling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier