Registeraccountant
Duynborgh
Amsterdam, NL
15 uur geleden
source : Joof.nl

Voor één van onze opdrachtgevers, eeninternationaal handelshuis in Amsterdam-Noord, zijn wij op zoeknaar een Senior Financial Accountant voor 40 uur per week! Heb jijeen afgeronde financiële HBO opleiding?

Heb jij ervaring met devolledige afhandeling van financiële administraties vanbuitenlandse entiteiten in een internationale omgeving?

Kan jijgoed overweg met Excel en SAP? En wil jij voor een fantastischeorganisatie werken met een schitterend kantoor? Dan ben ik op zoeknaar jou! Je komt te werken binnen het team van de financiëleadministratie als financial accountant, bestaande uit 11 collega’s.

Het team bestaat uit 2 senior financial accounts, 3 accountpayables en 6 financial accountants. Gedurende een inwerkperiodeben jij verantwoordelijk voor de gehele administratie van eenaantal buitenlandse vestigingen.

Daarna ben jij degene samen meteen collega die het overzicht houdt van alle buitenlandsevestigingen. Functietaken : Het begeleiden van de financialaccountants de administratie van de buitenlandse vestigingen,inclusief de samenwerking met de lokale medewerkers en accountantOndersteunende en uitvoerende werkzaamheden bij de beheersing enadministratieve verwerking van de Nederlandse en buitenlandse BTWMonitoren van de jaarlijks opgestelde jaarrekeningen van detoegewezen buitenlandse dochterondernemingen Monitoren van demaandelijks aan te leveren volledige en juiste periodiekerapportage (balans, V&W en specificaties) van de toegewezenbuitenlandse vestigingen Het aanleveren van diverse ad-hocspecificaties en werkzaamheden voor de hoofdwerkmaatschappij.

Functie eisen : Minimaal HBO en / of SPD niveau met 5 jaar relevantewerkervaring Je hebt uitgebreide ervaring met de volledigeafhandeling van financiële administraties van individueleentiteiten in een internationale omgeving Je kunt goed overweg metExcel en kennis van SAP heeft een sterke pré Je hebt uitstekendekennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift Jebent resultaatgericht, doortastend en je kunt goed plannen enprioriteiten stellen.

Wat bieden wij : Naast aandacht voorpersoonlijke groei krijg je interessante aanvullingen op jearbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting op producten, gratisparkeermogelijkheden, goede pensioensregeling, collectievezorgverzekering Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar en eenvakantietoeslag van 8,33% Markconform salaris Reiskostenvergoeding.

 • Mocht je interesse hebben in deze vacature en voldoe jij aan degestelde eisen, reageer dan direct! Mochten wij voldoendeaanknopingspunten zien in je CV dan wordt er zo spoedig mogelijkcontact met je #8203;
 • Met aanvullende vragen over de vacature kuntu contact opnemen met Daniel #8203; Hij is bereikbaar op kantoorvan DuynBorgh in Lisse, #8203; .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier