Tandarts
Dental Clinics
Zeist, NL
5 dagen geleden

Introductie

Voel jij je thuis in een klein en divers team? Dan ben jij de Tandarts voor 2-3 dagen per week die wij zoeken per 1 april a.

s. We hebben mogelijkheid op de maandag, donderdag (ook avond) en vrijdag.

Organisatie

Bij ons sta je er niet alleen voor. Ook niet als je een starter bent; we hebben veel ervaring met het begeleiden van beginnende teamleden.

Ons team is een gezellige mengelmoes van jong en oud. Doordat we zo klein zijn, kom je veel in contact met onze patiënten en leer je ze goed kennen.

Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg.

Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie.

Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten.

Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier