Culemborg Vianensestraat, Bijbaan
Jumbo Supermarkten
culemborg, nederland
1 dag geleden

In het kort, hulpkracht bij Jumbo!

 • Je bent 15 jaar of ouder;
 • Je hebt geen opleiding of ervaring nodig.
 • Je bent 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar.
 • Je hebt zin om aan het werk te gaan en wilt graag leren.
 • Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant;
 • Méér dan een bijbaan

  En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. We luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

  Daarom kun je bij je sollicitatie aangeven naar welke afdeling jouw voorkeur uitgaat : Vers, DKW (Droge Kruidenierswaren) of liever Kassa.

  Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Met vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen.

  Wil je hogerop? Jumbo biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Jumbo Academy helpt je daarbij. En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV.

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier