Vrijwilligers
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
8 dagen geleden

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit ondersteuning op het gebied van geheugen activering bij patiënten op de Intencive Care / Medium Care.

U zorgt daarnaast voor de nodige afleiding voor deze patíenten zodat hun verblijf op deze afdelingen zo comfortabel mogelijk verloopt.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag waarvan de diensten kunnen variëren tussen 13.30 17.00 uur.

Jij brengt mee

U bent mensgericht en kunt makkelijk contact leggen. U heeft affiniteit met de gezondheidszorg en kunt zich tot zekere hoogte inleven in de patiënten.

U heeft een gastvrije instelling en bent betrouwbaar en integer. Daarnaast vragen wij van de vrijwilligers een correcte houding ten opzichte van de patiënten en een collegiale opstelling naar collega’s toe.

Aangenaam!

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste Topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties en onze klinische speerpunten zijn Hart, Vaat, Longen en Kanker.

Werken in het St. Antonius betekent óók werken in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

Maar ook werken in een omgeving waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft St.

Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier