Verzorgende IG
Careyn
Zuid - Holland
3 dagen geleden

Over de vacature

Samen werkt ’t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Voor ons wijkteam Groenewoud in Spijkenisse zijn wij op zoek naar :

10 uur per week

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties.

In deze functie draag je actief bij aan het dagelijks zorgproces conform het zorgleefplan.

Wat verwachten wij?

Je bent in het bezit van het MBO diploma Verzorgende IG. Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een professioneel gestuurd team, dus samenwerken is jouw kracht.

Je bent communicatief sterk in het contact met cliënten en je werkt resultaatgericht. Daarnaast ben je flexibel, besluitvaardig, verantwoordelijk en klantgericht.

Je hebt een probleemoplossend vermogen en bent een luisterend oor voor de cliënten. Ben jij die gezellige en flexibele collega die wij zoeken?

Wat bieden wij?

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35.

Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus careyn.nl

Direct interesse? Klik dan op de onderstaande sollicitatiebutton. Tot snel!

Solliciteren Alle vacatures

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier