Kostendeskundige
Centerpoint
Eindhoven, NL
13 uur geleden

Introductie

Als kostendeskundige draag je een grote verantwoordelijkheid voor het bouwproject. Je bent betrokken bij de totstandkoming en verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming van projecten zowel in de woning- als utiliteitsbouw.

Iets wat vanwege de groeiende complexiteit van de bouwopgaven een steeds uitdagender opdracht wordt.

Organisatie

Het huidige team bestaat uit ervaren collega’s die nauw samenwerken met collega’s uit het bouwteam. In een gezellige, informele sfeer zorg jij er samen met je team voor dat de projecten van A tot Z worden voorbereid en behalen jullie het beste resultaat.

Je komt in een team van specialisten terecht die elke dag met plezier hun vakmanschap tonen.

Functie

Als dé expert op het gebied van prijsvorming zorg je voor een betrouwbare, objectieve en concurrerende kostenindicatie. Met name vroegtijdig in het proces vanaf schetsontwerp op basis van ramingen en / of elementen-begrotingen.

Als duidelijk is wat de vraag van de klant is, zorg jij ervoor dat het projectbudget wordt opgesteld en geef je advies. Samen met een team van andere professionals breng je jouw specifieke bouw- en kostenkennis in tijdens de ontwikkelfase van het project.

Functie-eisen

Je hebt een HBO denk- en werkniveau richting Bouwkunde en tussen de 2 en 5 jaar werkervaring als kostendeskundige in de woning- en utiliteitsbouw.

Je hebt affiniteit met nieuwe ontwikkelingen en technieken (zoals 3 D en virtual reality). De calculatie werkt met IBIS-TRAD en BIM en hier zie jij ook de toegevoegde waarde van.

Je denkt mee in oplossingen waarbij je enthousiasme aanstekelijk werkt op je collega’s. Je hebt een klantgerichte houding en gestructureerd en overzichtelijk.

Tevens ben je stressbestendig.

Aanbod

Naast een goed primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket krijg je een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking.

Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen via cursussen en workshops.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier