Kwaliteitsinspecteur
Luba
Berkel en Rodenrijs, Nederland
3 dagen geleden

Weet jij kwaliteit mooi te verpakken? Dan is deze uitdagende baan bij een internationale organisatie in de verpakkingsindustrie iets voor jou!

Over het werk

Als QC Inspector / Kwaliteitsadviseur zorg jij samen met je collega's ervoor dat de kwaliteitsstandaard van de organisatie hooggehouden wordt.

Je draagt hoofdzakelijk zorg voor de controle van de kwaliteit van de opgedragen productgroepen. Jij controleert de kwaliteit en zorgt voor de documentatie van inkomende goederen, halffabricaten en eindproducten.

Je staat stevig in je schoenen, want jij bent degene die de referentiemonsters verzameld en jij geeft vervolgens de productie vrij of blokkeert deze volgens geldende procedures en instructies.

Indien van toepassing maak je hieruit een blokkaderapport op en communiceer je hierover met de QA Manager. Tegelijk ondersteun je hierbij de werkzaamheden van de QA Manager en de QA Officer.

Als team borgen jullie de kwaliteit van de organisatie. Je werkt dus zowel zelfstandig als in teamverband en je maakt deel uit van het kwaliteitsteam bestaande uit een QA Manager, QA Officer en 4 inspecteurs, waaronder jijzelf.

Je bent scherp en handelt alert, want jij bent degene die de verminderde kwaliteit of dreigende achteruitgang als eerste dient te signaleren.

Wat wij bieden

 • Een informele, collegiale werksfeer bij een professionele internationale organisatie, die gekenmerkt wordt door een ondernemende bedrijfscultuur
 • Een uitvoerig inwerktraject waarin je kennis maakt met de producten, processen en collega's
 • Flexibele werktijden in overleg met leidinggevende (fulltime)
 • Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld door het volgen van interne en eventueel externe trainingen
 • Diverse werknemersverzekeringen, waaronder een pensioenverzekering
 • Wat wij vragen

 • Afgeronde mbo-opleiding met een technische of laboratorium achtergrond
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als kwaliteitscontroleur / -inspecteur, bij voorkeur in een clean room omgeving
 • Proactief, accuraat, flexibel en betrouwbaar
 • Je hebt goede kennis van meettechnieken en bent computervaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Over het bedrijf

  Je komt te werken bij een internationale, innovatieve organisatie in de verpakkingsindustrie. Met vestigingen in meer dan 34 landen heeft deze organisatie een uitstekende reputatie in het kunststof spuitgieten van onder andere precisie producten voor diverse markten en toepassingen, waaronder voornamelijk de medische, filtratie- en voedingsmiddelenmarkt.

  Al meer dan 65 jaar streeft deze organisatie naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid bij het leveren van hoogwaardige kunststof producten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier