Support medewerker repair
DynaGroup
Nuth
2 dagen geleden

Wij zijn per direct op zoek naar een support medewerker voor het reparatieproces van defecte smartphones.

Wat ga je doen?

Je bezig houden met het openen en lijmresten verwijderen van defecte toestellen behoren tot een van de vele taken. Het is hierbij belangrijk dat je meerdere handelingen tegelijk kunt doen en overzicht weet te houden.

Daarnaast is het ook belangrijk om over computerkennis te beschikken, want een ander takenpakket zou kunnen zijn dat je de smartphones aan een van de computers koppelt en daar de bijbehorende software op plaatst.

Indien een van de monteurs constateert dat het toestel niet binnen de garantie valt, zullen foto’s van de smartphone gemaakt en verwerkt worden.

Technisch inzicht is hierbij wenselijk. Je controleert de door de monteur opgestelde prijsopgave en markeert waar nodig het defect op de foto.

In het inwerktraject worden alle werkzaamheden aangeleerd en is het van belang dat je breed inzetbaar bent op de afdeling.

Wie zoeken we?

 • Je vind het geen probleem om repeterende werkzaamheden te verrichten
 • Je kunt geordend werken en ook meerdere zaken in de gaten houden
 • Je hebt technisch inzicht en hebt het geduld om fijn, precies werk te verrichten
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je bent 38 uur beschikbaar over 5 dagen
 • Wat bieden wij jou :

 • Een vast salaris, inclusief reiskostenvergoeding en pensioenregeling via het uitzendbureau
 • Open sfeer waar actief wordt geluisterd naar je ideeën en initiatief hoe we het beter kunnen doen
 • Allerlei (door)groeimogelijkheden, zowel binnen je eigen organisatie als Dynagroup breed
 • We are Dyna

  We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

  We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving.

  We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden. Vanuit onze gedachtegoed We Are Moving Forward’ hebben wij bij Dyna een sterke focus op Durven Groeien , waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

  Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief Samen te Werken ’. Met onze mensen en met onze klanten. Zo creeeren wij samen win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving.

  Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers Verantwoordelijkheid ’ te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook Voorbeeldgedrag ’ daarin zichtbaar te waarderen.

  We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

  Bedrijfsomschrijving :

  DynaGroup is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement. Met de businessunits Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq verspreid over verschillende locaties in de Benelux zijn we een onderneming die volop aan het groeien is.

  Als financieel gezond bedrijf werken we met meer dan 1500 collega’s voor grote klanten, waarbij het verlenen van de juiste service centraal staat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier