Helpende | 24 uur | prachtige zorgvilla Nova in Leusden
Stepping Stones
Utrecht, NL
3 dagen geleden

als Helpende

 • Hoe ziet je werkdag eruit? Jij doet alles voor een glimlach op het gezicht van mevrouw Pieters! Dat is elke dag opnieuw weer jouw uitdaging en daarom heb je ooit de keuze gemaakt voor dit vak;
 • je wilt bijdragen aan een zo prettig mogelijke kwaliteit van leven voor de bewoners. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen en begeleiden van de bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

  Je zorgt voor een fijne start van de dag door te assisteren bij het wassen en aankleden. Je ruimt de was op en je zorgt ervoor dat de kamer er verzorgd uitziet wanneer je met de bewoner naar de woonkamer vertrekt voor een ontbijt of een lekkere warme maaltijd tijdens de lunch.

  Je ondersteunt bewoners zo goed mogelijk bij het onderhouden van relaties met medebewoners en familie. Je zorgt met je vriendelijkheid en geduld voor een prettige sfeer en een fijne en veilige woonomgeving.

  Je helpt collega’s met diverse huishoudelijke werkzaamheden zoals het verzorgen van de maaltijden en het verwerken van de was.

  Ook assisteer je bij verschillende activiteiten zoals een spelletje of een bezoek met de bewoners buiten de villa. Je maakt onderdeel uit van een hecht team maar je vindt het tegelijk erg prettig om zelfstandig te werken.

  Je bent nauwkeurig, representatief en je kunt goed communiceren. Jij merkt het wanneer de behoeften en wensen van een bewoner veranderen en je gaat daar tactvol en geduldig mee om.

  Doordat je goed kunt luisteren en echte aandacht geeft, kun je adequaat reageren op de momenten dat dit nodig is. Kortom : dankzij jou voelen de bewoners zich veilig, geborgen en thuis!

  Wat bieden wij jou als Helpende?

  Je bent onderdeel van een waarde gedreven organisatie. Vertrouwen is onze verbinding, Initiatief is onze kracht en Verantwoordelijkheid is onze taak.

 • Doorgroei mogelijkheden in een groeiende internationale ouderzorgorganisatie
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst met de intentie tot een langdurige samenwerking
 • Een marktconform salaris volgens de CAO-VVT in FWG 30 (min € 1863,09- max €2631,63) bruto per maand o.b.v. 36 uur. De hoogte van je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (Ook wel een 13e maand genoemd)
 • deelname aan het fietsplan en je kunt gebruik maken van fiscale uitruilmogelijkheden conform de MKA Korian regeling
 • opleidingen en trainingen om je binnen je vakgebied en persoonlijk te blijven ontwikkelen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Aantrekkelijke collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen
 • Met onze Korian Benefits at Work! kun je flink besparen met leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer
 • Een inspirerende werkomgeving; alle villa’s en residenties hebben een sfeervolle uitstraling.
 • Korian is de overkoepelende naam voor 5 verschillende merken (zorgconcepten) nieuwsgierig? https : / / www.korian.nl / #onze-zorgconcepten

  Wat vragen wij van jou?

 • Een relevant zorgdiploma helpende niveau 2
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden. Je kunt goed luisteren en je behandelt ieder mens op een unieke wijze
 • Ervaring met de doelgroep is wenselijk. Jouw oprechte interesse in ouderen met dementie vinden wij echter veel belangrijker
 • Je herkent je in onze kernwaarden : verantwoordelijk, teamspeler, oplossingsgericht, zorgzaam, communicatief, respectvol en gastvrij
 • Flexibel inzetbaar. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw individuele wensen
 • Villa Nova

  Zorgvilla Nova is gevestigd op een voormalige schoollocatie in Leusden-Zuid, grenzend aan het natuurgebied De Schoolsteegse Bosjes.

  De zorgvilla bestaat uit 4 woonlagen en heeft een lichte en ruimtelijke uitstraling. Op de begane grond zijn gezellige gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd, denk hierbij aan een keuken, eetgedeelte en twee woonkamers.

  Ook is er een eigen, afgesloten tuin.

  Stepping Stones, onderdeel van Korian Nederland, biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen.

  Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden.

  Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

  Onze sfeervolle zorgvilla’s bevinden zich door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling.

  Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten maar we zorgen ook voor genoeg privacy.

  Elke zorgvilla heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier