Jr. Engineer Installatietechniek/Elektrotechniek
TEQOIA
Rotterdam
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen de werkvoorbereiding zijn er verschillende functies. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het calculeren (berekenen), voorbereiden en ondersteunen van de productie.

Als technisch tekenaar en engineer vertaal je het ontwerp voor de producten in technische tekeningen. Daarvoor heb je aanleg voor techniek nodig en ook ruimtelijk inzicht.

En je moet oplossingen kunnen bedenken voor technische problemen. Natuurlijk is ook aandacht hebben voor kwaliteit belangrijk.

Want als jij dat niet hebt, dan gaat het in de productie helemaal mis. In je werk heb je veel met andere medewerkers te maken.

Je moet dan ook goed met anderen kunnen omgaan.

Binnen deze startersfunctie kan je verder ontwikkelen binnen de installatietechniek / elektrotechniek bij een of meerdere van onze relaties.

Dit kan in de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie zijn. Evt. bestaat er ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek of je behaalt deze dit schooljaar;
 • Je bent enthousiast, ambitieus en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Waar ga je werken?

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Jr. Engineer Installatietechniek / Elektrotechniek.

  Wat kun je van ons verwachten?

  In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier