Sales Assistant Engeland
Kaemingk
Aalten, NL
13 uur geleden

Commercieel en native speaker? Affiniteit met home decoratie, ambitieus en uitstekende commerciële vaardigheden? We maken graag kennis met jou!

Als sales assistant ondersteun je het gehele verkoopproces. Dit houdt in dat je klanten te woord staat (telefonisch en per e-

mail), offertes uitwerkt en de levertijd bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen (key) accounts en zorgt voor een juiste commerciële en administratieve afhandeling van orders.

Ook zorg je ervoor dat klant-specifieke wensen en vragen worden gerealiseerd en verricht je diverse ondersteunende (commerciële) werkzaamheden tijdens het verkoopseizoen.

Kortom : een dynamische, commerciële baan waar jij een belangrijke schakel bent tussen de klanten en Kaemingk.

Wat verwachten we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van de Engelse taal
 • Administratief inzicht en goede commerciële vaardigheden
 • Een pragmatische houding met enthousiasme en doorzettingsvermogen
 • Daarnaast heb jij de volgende talenten :

 • Stressbestendig
 • Doelgericht; je gaat altijd voor het beste resultaat
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied.

  Binnen het team Verkoop UK is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training, scholing en groei. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn bij ons vanzelfsprekend.

  Onze bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt, informeel, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

  We belonen jouw capaciteiten en inzet met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.

  PS Acquisitiebureaus : doe vooral geen moeite, wij regelen het graag zelf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier