Junior/Medior SAP ICT Analist procure to pay (P2P)
Technische Unie
Amstelveen, NL
1 dag geleden

Je baan

Als junior / medior SAP ICT Analist procure to pay (P2P) ben je vanuit verantwoordelijk voor de implementatie en beheer van SAP S / 4HANA.

Binnen dit project ga je samen met de implementatiepartner en collega’s van verschillende disciplines aan de slag.

Je hebt een belangrijke inhoudelijke rol in de projectaanpak. Je bent verantwoordelijk voor de applicatie en zorgt ervoor dat de diverse processen op elkaar aansluiten.

Ook de (tijdelijke) koppelingen met andere systemen vallen onder je aandachtsgebied. Jouw focus is de inhoud van de te implementeren oplossing.

Als SAP ICT analist ben jij dé schakel tussen de business, de IT experts en de implementatiepartner. Een sterke persoonlijkheid, goed kunnen samenwerken en gevoel voor stakeholdermanagement is onmisbaar in deze functie.

Je zorgt dat de volledige scope wordt afgedicht en weet de business te challengen op datgene wat zij daadwerkelijk nodig hebben.

Hierdoor ontstaat een verbetering van de processen en geen deeloplossingen, maar een totaaloplossing voor de business van Technische Unie.

Voor de opgeleverde en in beheer genomen functionele gebieden van SAP P2P coördineer jij de werkzaamheden voor de functionele uitbreidingen, optimalisatie en het onderhoud.

De achtergrond

Technische Unie zit middenin een 7-jarig transformatieprogramma waarbij het huidige ERP systeem wordt vervangen voor nieuw oplossingen.

Voor onze standaardprocessen is dit SAP. Daarnaast worden er meerdere gespecialiseerde deeloplossingen geïmplementeerd. Dit maakt het totale programma complexer en zijn er meer afhankelijkheden.

Hierdoor is sterk planmatig werken een belangrijke competentie.

Je rapporteert aan de Manager Application Management. Ben je nieuwgierig geworden en wil je alvast kennismaken? Dat via deze of op .

Wij bieden

Naast een prima salaris tussen € 3.096 en € 4.850 bruto per maand bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en .

Je profiel

 • Je hebt minimaal HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring met SAP SD en bij voorkeur ook met SAP MM;
 • Het zou een pré zijn als je eerder een S4 / HANA-implementatie hebt uitgevoerd;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, inzicht in inkoopprocessen en bent in staat om business processen uit te tekenen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift;
 • Je hebt ervaring met procesanalyses (technisch / functioneel);
 • Je hebt naast de SAP inhoudelijke kennis, zeer goede advies- en communicatieve vaardigheden.
 • Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

  Werken bij Technische Unie is werken bij ''. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier