Huishoudelijk medewerker in
Zideris
Bilthoven, UT, NL
4 dagen geleden

Steek jij graag je handen uit de mouwen om onze cliënten en begeleiders zo goed mogelijk te ondersteunen?

Werk zaamheden : Als huishoudelijk medewerker ondersteun je de begeleiders en cliënten met een aantal huishoudelijke taken, voor 2 á 3 ochtenden per week.

Je vindt het belangrijk dat de cliënten en de woningen er verzorgd uit zien en bent proactief in het helpen opruimen en schoonmaken hiervan.

Het gaat hierbij voornamelijk om de appartementen zelf en de gemeenschappelijke ruimtes. Voor de vloeren / badkamers en toiletten wordt er een schoonmaakbedrijf ingeschakeld.

Daarnaast maak je tijd vrij voor het doen van de was van ongeveer 10 cliënten. Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden.

Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en zorgt dat jouw taken aan het einde van jouw shift zijn afgerond.

Werk Samen : Binnen onze woning op de Massijslaan werk je in een betrokken team van 10 medewers, waar collega’s voor elkaar klaar staan.

Werken op de Massijslaan betekent goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Je komt te werken in een zelf organiserend team waarin ieder zijn eigen talent heeft en waar teamleden elkaar aanvullen.

Werk Plek : Op onze locatie op de Massijslaan krijgen 16 cliënten begeleiding. Dit zijn volwassenen met een verstandelijke beperking.

De leeftijd varieert van 22 t / m 63 jaar en ieder heeft zijn eigen appartement. Naast deze appartementen zijn er 2 gezamenlijke huiskamers, keuken en grote tuin.

Een aantal dagen in de week wordt er samen met de cliënten gekookt. Locatie Massijslaan is een 24 uurs woonvorm, in een plezierige groene woonwijk.

Er is een winkelcentrum op loopafstand waar wij samen boodschappen doen en de bus- en treinverbinding zijn ook dichtbij.

Onze cliënten hebben behoefte aan nabijheid, structuur en vertrouwen.

Wat krijg je daar voor terug?

 • Salaris FWG 20 1809,- tot 2524,- bruto per maand bij 36 uur contract
 • Een uitdagende functie voor ongeveer 10 uur per week. Bij voorkeur wordt dit verdeeld over 2 a 3 ochtenden.
 • Onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing) en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame omgeving met de ruimte om te zijn wie je bent.

  Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren.

 • Jij hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling
 • Jij hebt een signalerend en probleemoplossend vermogen
 • Jij hebt een nieuwsgierige, open leerhouding en een gezonde dosis humor;
 • Jij hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Ben jij geïnspireerd door het voorgaande?

  Dan vragen we je voor 29 september te solliciteren via onderstaande knop. Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.

  Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Diny Post (Begeleider) via telnr. 06-83275529.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier