Werken als parkeerbegeleider op de leukste festivals!
Recruit a Student
Utrecht
12 dagen geleden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Zij zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer.

De baan

Ben jij de enthousiaste festival - en event liefhebber, die het leuk vindt om op festivals en evenementen te werken? Wij zijn op zoek naar parkeerbegeleiders die de hele dag beschikbaar zijn op de leukste festivals -

en evenementen in Nederland. Zo zoeken wij parkeerbegeleiders voor de Johan Cruyff run, Awakenings, Welcome to the Future, Dance + Dutch Valley, Latin Village en de Marathon van Amsterdam! Samen met een team zorg jij er voor dat het logistieke vervoer perfect verloopt, zodat de bezoekers een toffe festivalbeleving zullen hebben.

De events zullen plaatsvinden in de periode van 11 mei tot en met 20 oktober 2019.

Voorwaarde om te werken voor deze opdrachtgever is dat je minimaal 18 jaar oud bent. We vinden het belangrijk dat we met enthousiaste en betrouwbare mensen werken die veel inzet tonen binnen een team en graag deelnemen aan een gaaf evenement!

Overige info

 • Je dient bij voorkeur op eigen gelegenheid naar de werklocatie te gaan.
 • Er is geen sprake van een reis tijd vergoeding.
 • Werktijden zijn nog onbekend.
 • Geplaatst op 2019-02-12

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier