KAM-coördinator Utiliteit & Hoogbouw
Visser & Smit Bouw
Rotterdam
1 dag geleden

VACATUREBESCHRIJVING

Als Coördinator op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu speel je een actieve rol in de uitvoering en ontwikkeling van ons KAM-beleid en draag je bij aan een veilige, gezonde en kwalitatief sterke organisatie.

Je vindt het leuk om op kantoor- en projectlocaties werkzaam te zijn en een bijdrage te leveren aan een lerende organisatie die altijd in verandering is en wil verbeteren.

Je maakt deel uit van een dynamisch team waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt. Collegialiteit staat bij ons centraal en dit zie je niet alleen terug tijdens het werk.

Ons team

De Kwaliteit, Arbo & Milieu organisatie van Visser & Smit Bouw bestaat uit 4 medewerkers. De standplaats van de KAM-coördinator Utiliteit & Hoogbouw is onze vestiging in Rotterdam.

Op een zelfstandige en actieve wijze adviseer je onze projectteams gevraagd en ongevraagd en ondersteun je hen bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van KAM en in de performance verbetering van ons bedrijf.

Je functioneert daarin operationeel onder de leiding van het Hoofd realisatie en functioneel onder het hoofd KAM. Met beiden werk je intensief samen en stem je de werkzaamheden af.

Het zwaartepunt van de functie ligt op veiligheid. Onze kernwaarde is wij werken veilig, of wij werken niet . Dat is niet zomaar een stelling maar een rotsvast gegeven en maakt deel uit van het DNA van onze medewerkers.

Je rol

De KAM-coördinator komt regelmatig op de projecten voor adviesbezoeken en om met name werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders te coachen en adviseren op het gebied van veiligheidszaken en hen te begeleiden en coachen in onze groei in veiligheidsbewustzijn.

Naast veiligheid is kwaliteitsbewaking een belangrijk onderdeel van je functie, denk hierbij aan de bewaking van alle normeringen (ISO, VCA) en het implementeren en bewaken van verschillende procedures.

Ook het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits zoals VCA, ISO, CO2-prestatieladder en de Safety Culture Ladder hoort bij jouw taken.

Op milieugebied houd jij je bezig met milieuregistraties en opvolging van milieu-incidenten.

Als KAM-coördinator ben je ook aanjager en ambassadeur van het optimaliseren van project- en bedrijfsprocessen. De wereld om ons heen veranderd voortdurend en wij passen ons daar op aan.

Je hebt een centrale rol in onze lerende organisatie, waarbij wij continu willen verbeteren. De Lean methodiek is daarbij een belangrijk hulpmiddel, het is belangrijk dat je daar affiniteit mee hebt.

Wat we van je vragen

De KAM-coördinator :

 • kan procesmatig werken en denken;
 • vindt het leuk om projecten en ons bedrijf effectiever en efficiënter te maken;
 • is degene die anderen graag helpt met het op een juiste manier omgaan met procedures;
 • Is iemand die zelfstandig in staat is om de uitdagingen op te pakken en proactief met verbeteracties aan de slag kan gaan;
 • is snel in staat om inzicht te krijgen in de bestaande processen;
 • heeft tenminste 5 jaar werkervaring in de bouw (utiliteit of industrie) en is geen starter meer;
 • Is met deze werkervaring een goede gesprekspartner voor de projectteams;
 • heeft HBO-denk& werkniveau, aantoonbaar door een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde, civiele techniek of (technische) bedrijfskunde;
 • Integrale Veiligheidskunde (IVK) of Middelbare Veiligheidskunde (MVK) is een pré;
 • is bereid om (nadere)functie gebonden opleidingen / trainingen te (blijven) volgen.
 • Wat we je bieden

 • een prima salaris
 • 43 vakantiedagen
 • flexibele werktijden
 • een goede pensioenregeling

  goede studiemogelijkheden

  een actief gezondheidsbeleid

  Vacature opslaan

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier