Projectleider Renovatie binnenstedelijke gebouwen.
Centerpoint Utrecht
Utrecht, Utrecht
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : De organisatie is een specialist op gebied van renovatie, transformatie en verbouwen van woningen, appartementen en kantoren in de historische binnensteden.

De aannemer heeft tal van vaste opdrachtgevers en particulieren die wat te besteden hebben en de waarde van historische gebouwen kennen.

De organisatie kenmerkt zich door betrokken, klantgericht, kwaliteit en duurzaamheid. Functie inhoud : In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke renovatie en transformatie projecten conform de planning en budget.

Je stuurt dagelijks een team van ervaren vaklieden en onderaannemers aan en doet zelfstandig de inkoop en planning van het project.

In de voorbereiding heb je veelvuldig contact met de opdrachtgever en zorg je voor een goede voorbereiding van het project en het project verloopt volgens de wens van de klant.

Tijdens de uitvoering houdt je nauwlettend de project- en financiële planning bij en stuur je bij waar nodig en informeer je de klant tijdig bij meer- en minderwerkzaamheden.

Intern rapporteer je wekelijks over de voortgang van het project en signaleert tijdig de knelpunten en maakt dit bespreekbaar met de hoofd werkvoorbereider.

Functie eisen : Voor deze functie beschik jij over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en enkele jaren werkervaring als projectleider in een soortgelijke omgeving.

Verder is het belangrijk dat je resultaat en klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.Geboden wordt : Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

Verder kan je rekenen op een leuke en uitdagende functie, is het salaris conform de bouw cao en krijg je een leaseauto van de werkgever.

Je komt te werken in een enthousiast team van werkvoorbereiders, calculatoren en tekenaars en beschik je over een enthousiast team van goed opgeleide vaklieden.

Overig : Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden.

De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers.

Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291Over het bedrijf : Centerpoint is in 1991 opgezet als algemene detacheringorganisatie.

Vanaf 1995 is Centerpoint zich gaan specialiseren in het werven, selecteren en detacheren van uitvoerend en technisch personeel vanaf MBO niveau voor de bouwkunde en civiele techniek.

Onze consultants kennen het vakgebied als geen ander en beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals.

Centerpoint levert maatwerk en altijd op basis van no result-no pay.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier