BIM modelleur E - Elektrotechniek
Adviesbureau DWA
Veenendaal
2 dagen geleden

Zet jij je 3D-handtekening onder het e-ontwerp van EMA?

In de aardgasvrije, slimme gebouwen die DWA ontwerpt, speelt de elektrotechnische installatie een steeds grotere rol. En natuurlijk laten we die al tot leven komen in een 3D BIM-model voor de eerste schop de grond in gaat.

Ben jij de BIM E-modelleur die het aandurft om prestigieuze Zuidas-gebouwen van je 3D handtekening te voorzien? Dan ben je bij DWA van harte welkom! Je kunt direct aan de slag in een enthousiast team dat werkt aan kantoorgebouwen, multifunctionele woontorens, scholen, ziekenhuizen en zwembaden.

Al onze inzet focust zich op drie pijlers : innovatie, aardgasvrij en digitale intelligentie. We gaan voor langdurige prestaties en borgen die vanuit het BIM-model.

Dit ben jij

Je houdt van complexe puzzels, uitdagende BIM-modellen. Je kent de elektrotechniek en de componenten die je in het model schuift, maar ziet ook steeds het grote plaatje van het integrale model voor je.

Je verwerkt data op efficiënte wijze in het 3D model, handmatige input blijft zo beperkt tot het minimum. Het model verandert met de dag en je snapt dat elke verandering impact heeft.

Je focust niet op de problemen die zich voordoen, maar vindt oplossingen. Je bent zelfstandig, maar weet ook prima te schakelen met mensen binnen het projectteam.

Jouw baan bij DWA

Je hebt een afwisselende baan bij een ambitieus adviesbureau in de verduurzaming van Nederland. Je krijgt veel zelfstandigheid, maar staat er nooit alleen voor.

Bij DWA kan je terugvallen op de kennis en expertise van 120 gedreven collega’s. Samen werk je aan spraakmakende projecten.

Zoals het Onderzoekscentrum van de VU Amsterdam of het nieuwe hoofdkantoor van de European Medicines Agency (EMA).

Met behulp van Autodesk Revit en Stabicad modelleer je daar de e-installaties voor. Je berekent en denkt na over de inpasbaarheid van installaties, lichtopbrengsten, de hoeveelheid wandcontactdozen die nodig zijn en waar.

Je overlegt veel met collega’s; de w-installateur wil regelmatig met je afstemmen en collega’s kunnen je uitleggen wat de effecten zijn van jouw ontwerp voor bijvoorbeeld akoestiek, comfort en brandveiligheid.

Overleggen doe je ook met externe partijen. Zoals grote netbeheerders, zodat je conform hun regels de stroomvoorziening kunt bepalen.

Soms ga je mee naar de opdrachtgever, om een toelichting te geven op het ontwerp. Tussen de bedrijven door en als het verantwoord is, is er tijd om te darten of tafeltennissen met een collega.

Dagen zijn flexibel te te delen en je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen in wat je doet of om je horizon te verbreden. Graag zelfs!

Ruud Kotylak, teamleider : Bij DWA kan je je vrij bewegen in de richtingen die je op wilt. Wil je je verdiepen in integrale ontwerpen of juist nieuwe tools ontdekken die je werk als e-modelleur kunnen verbeteren?

Dat kan! Wil je meer of minder uren werken? Geen werkgever is zo flexibel als DWA. Het enige dat hier niet mag, is indutten.

Samen zorgen we ervoor dat DWA voorop blijft lopen.

En dit zijn wij

Wij zijn DWA. Ontwerpers van de wereld van morgen. Voorlopers in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden.

Baanbrekers in het toepassen van machine learning en digital twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren.

Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen. We graven diep om verwachtingen te achterhalen en blijven betrokken tot we die waar maken.

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 120 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers.

Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.

Alles wat we doen is gericht op continuïteit. Continuïteit van onze leefomgeving, van prestaties en van relaties.

Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap.

Wij laten onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring.

Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals : 32 vakantiedagen, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier