Leerling monteur technische dienst
Technicum
Zwolle, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Geen zin om fulltime naar school te gaan? Wij zijn op zoek naar een leerling monteur technische dienst die veel affiniteit heeft met sleutelen aan technische installaties.

Vanaf de eerste werkdag ga jij, als leerling monteur technische dienst, direct meewerken op de werkvloer. 4 dagen in de week ben je in de praktijk werkzaam en 1 dag in de week ga je naar school.

In de 4 dagen dat jij , als leerling monteur technische dienst, werkt ga jij storingen verhelpen aan verschillende installaties op zowel mechanisch als elektrisch gebied.

Dit is afhankelijk van de storing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan bijvoorbeeld spuitgietmachines, lopende banden, ovens en andere technische installaties.

Naarmate je opleiding vordert ga jij, als leerling monteur technische dienst, je specialiseren in de richting mechatronica of elektrotechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou gedurende het leerwerktraject zekerheid in de vorm van een detacheringsovereenkomst van minimaal 2 jaar. Het salaris is afhankelijk van je reeds opgedane ervaring en het arbeidsvoorwaarden reglement van de opdrachtgever, wij bieden je altijd een goed startsalaris met doorgroeimogelijkheden.

Naast je marktconform salaris ontvang je 25 vakantiedagen en pensioen vanaf dag 1..

Als extra kan er gebruikt worden gemaakt van een collectieve zorgverzekering en mocht je in aanmerking willen komen voor een hypotheek dan kan dit, ook zonder vast contract, via Technicum geregeld worden.

Na een afgesproken periode waarin je werkzaam bent via Technicum én het afronden van je opleiding ontvang je bij goed functioneren bij de opdrachtgever een vaste aanstelling.

Last but not least : Technicum betaalt jouw opleiding én overige opleidingskosten zijn ook voor rekening van Technicum!

Vaardigheden

 • Jij bent een gemotiveerde kandidaat met een grote technische affiniteit.
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt een flexibele werkhouding.
 • Verder ben je bereid om voor langere tijd een opleiding te gaan volgen in combinatie met een betaalde baan.
 • Rijbewijs en eigen vervoer is een pré maar niet verplicht.
 • Om te kunnen starten met de opleiding mechatronica moet je beschikken over de juiste startkwalificatie en bij voorkeur een afgeronde technische opleiding niveau 2.
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever produceert al meer dan 70 jaar aluminium zandgietstukken. In de loop van de tijd heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van complexe zandgietstukken met hoge kwaliteitsnormen.

  Om aan de eisen te voldoen, heeft onze opdrachtgever een moderne vormlijn met robotisch gieten, computergestuurde zandbereiding en eigen warmtebehandeling.

  Het goed opgeleide personeel werkt in een uitstekend uitgerust laboratorium met de modernste testapparatuur zoals röntgen en optische 3D-meetsystemen.

  Onze opdrachtgever is de beste middelgrote zandgieterij voor aluminium in Europa. "Big enough to handle, small enough to care".

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier