Onshore Operator
Oceanwide
Waalwijk
4 dagen geleden

Job description

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van tijdelijke apparatuur om petrochemische installaties te kunnen drainen, vullen, opwarmen, circuleren, reinigen, en drogen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf door de werkvoorbereiding opgesteld plan met daarin een werkinstructie die jij nauwgezet opvolgt om zo te komen tot een veilig en goed eindresultaat.

Het werk bestaat voornamelijk uit :

 • Bewaken en bijsturen van belangrijke proceswaarden zoals temperatuur, druk, concentratie, en debiet tijdens de werkzaamheden;
 • Bespreken van de voortgang en de gemeten waarden met de operators van onze klanten;
 • Opstellen, aansluiten, losmaken en weer verwijderen van tijdelijke installaties zoals leidingwerk, pompen, afsluiters, slangen, warmtewisselaars, ketels, compressoren, en circulatie-en opslagtanks.
 • Het werk is specialistenwerk, je wordt daarom intern verder opgeleid. De interne opleidingen worden aangevuld met externe trainingen zoals bijvoorbeeld, SIR Chemisch Technisch Operator, werken met ademlucht, flensmonteur en diverse andere benodigde veiligheidstrainingen.

  Job requirements

 • Ervaring in de petrochemie is een pré, maar niet vereist;
 • Een afgeronde MBO opleiding zoals bijvoorbeeld VAPRO A of B, procestechniek of Middelbaar Laboratoriumonderwijsniveau;
 • In bezit van geldig rijbewijs B en eigen vervoer;
 • In bezit van een geldig VCA Certificaat;
 • Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken;
 • Je bent incidenteel bereid om : In het buitenland te werken en / of in het weekend te werken.
 • Als je niet geheel aan het profiel voldoet, maar wel geïnteresseerd bent neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben wij andere mogelijk die aansluiten bij je ambities in een soortgelijke functie.

  Our offer

  Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

  Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is.

  Je komt te werken in een organisatie met een goede werksfeer, waarbij mogelijkheden zijn voor het volgen van opleidingen en wordt gecommuniceerd in korte lijnen.

  Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier