Bijbaan: Vakantiemedewerkers bloedafname
Diagnostiek voor U
Den Bosch;Eindhoven;Helmond;Tilburg;Weert;, NL, NL
4 dagen geleden
source : Joblift

Zoek je een parttime vakantiebaan ?Dit bedrijf is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, beeldvorming, laboratoriumonderzoek) en leveren advies, ondersteuning en sturingsinformatie.

Diagnostiek voor U heeft onder meer vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Panningen. Wij zoekenVakantiemedewerkers bloedafnameregio Eindhoven, Helmond, Kempen en Den Boschvoor de periode april tot oktober 201912 uur per week, verdeeld over 3-

4 ochtenden ca. 7.30-12.30 uur.Je bent minimaal 6 weken beschikbaar (hoeft niet aaneengesloten) en 4 weken voorafgaand aan je inzet voor training gedurende 3 ochtenden per week.

Als medewerker bloedafname neem je bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in tehuizen, instellingen en in thuissituaties.

 • Je werkt zelfstandig en brengt het materiaal van patiënten naar een (centraal) uitwisselpunt.Functie-eisenMedische opleiding of studerend (doktersassistent, analist, ziekenverzorger, verpleegkundige, geneeskunde), zowel MBO, HBO of WO studenten zijn welkom;
 • Ervaring met het verrichten van bloedafnames is een pré;Flexibel, klantgericht en enthousiast;Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en / of overlegd;
 • SalarisindicatieVoor deze functie ontvang je een uurloon van € 11,26 bruto plus vakantietoeslag en onkostenvergoeding.Interesse?

  Schrijf een korte motivatie met curriculum vitae. Indien je per mail solliciteert ontvangt je wel een automatische ontvangstbevestiging.

  28 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de sollicitatieprocedure.

  In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden 4 weken na afwijzing de sollicitatiegegevens verwijderd tenzij anders met de sollicitant is overeengekomen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier