Flexibele zorg- en verpleegkundigen
Patyna
Sneek, NL
7 uur geleden

Flexibele zorg- en verpleegkundigen

Over ons

 • Mei Elkoar! Bij Patyna geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent dat je altijd de samenwerking zoekt;
 • met de cliënt, de familie en met je collega’s. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Bij ons kun je op verschillende locaties aan de slag.

  We hebben kleinschalige locaties, specialistische afdelingen en locaties voor specifieke doelgroepen. En overal werken we vanuit dezelfde filosofie; Mei Elkoar!

  Wie ben jij

  Als zorgkundige of verpleegkundige voor het FlexBureau Patyna ben je flexibel inzetbaar of ben je naast je parttime contracturen bereid extra te willen werken binnen Patyna.

  Daarnaast zoek je als zorgprofessional actief de samenwerking met je collega’s en behandelaren. Jij bent de spin in het web als het om de zorg en het welzijn van de cliënt gaat.

  Je staat open voor ideeën vanuit je collega’s. De familie / naasten probeer je actief te betrekken bij het welzijn van je cliënt.

  Je hebt een afgeronde opleiding als verzorgende-IG en je onderhoudt je vakkennis.

  FlexBureau Patyna

  Het nieuwe FlexBureau Patyna is het poolbureau van verpleegkundigen en zorgkundigen voor geheel Patyna. Het FlexBureau Patyna heeft een verbindende rol in het planningsproces door het inzetten van zorgprofessionals die flexibel aan het werk willen binnen Patyna.

  De zorgprofessionals van het FlexBureau Patyna worden ingezet voor het oplossen van pieken en dalen in de personeelsbezetting welke niet meer opgelost kunnen worden binnen de eigen team(s) of vanuit de regio.

  Wat ga je doen

  Het FlexBureau Patyna werkt met een roostersysteem waar je zelf als zorgkundige of verpleegkundige aangeeft voor welke regio en wanneer je ingezet wilt worden.

  In goed overleg bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. Door deze manier van werken doe je verschillende ervaringen op, heb je afwisseling en uitdaging in het werk.

  Op het moment dat je voorkeur niet meer uitgaat naar flexibele inzetbaarheid, gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn voor een vaste werkplek.

  Wij bieden

  Een afwisselende baan in een uitdagende omgeving. Afhankelijk van je situatie is de omvang van het contract in overeenstemming met jou vast te stellen.

  Net als voor cliënten, vinden we het ook belangrijk dat je als medewerker zelf de regie hebt. Er is ruimte voor groei en opleiding, afgestemd op jouw kwaliteiten.

  Ieder persoon is immers uniek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier