Vaktechnisch Specialist Meet-, Regel- en Besturingstechniek
Tata Steel
IJmuiden, Nederland
6 dagen geleden
source : onrecruit

Werken op een werkplek van 750 hectare waarin geen dag hetzelfde is?

Wat ga je doen?

In de elf fabrieken op onze site wordt alles aangestuurd en geregeld. Je kunt voorbeeld denken aan bandsturing, waarbij een rol staal tijdens het op-

en afrollen in het midden blijft liggen. Maar ook aan kranen en locomotieven die op afstand worden bestuurd. Het is een specialistische afdeling en uniek in Nederland.

Uniek werk op een unieke locatie. Het is dus logisch als je hier nog geen ervaring mee hebt. Het mooie hiervan? Wij leren je alles!

In deze functie houd je je bezig met het onderhouden, repareren, reviseren en testen van elektronische meet en regelapparatuur.

In je werk heb je veel variatie en afwisseling, het is geen repeterend werk. Je werkt altijd in duo’s. Je bent er zelf voor verantwoordelijkheid dat de administratie van jouw werk op orde is.

Dit zijn voorbeeld urenverantwoording en rapportages. Het is echt een doen functie, dus meer dan 15% van de tijd zul je hier niet mee bezig zijn.

Wij maken ook gebruik van de diensten van externe firma's waar je geregeld mee zult samenwerken. Jij bent hierin de kennisdrager dus hebt zodoende een ondersteunende rol.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats bij de diverse fabrieken op ons terrein. Dit betekent dat jouw werkplek maar liefst 750 hectare groot is!

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een echte techneut in hart en nieren. Je werkt graag naar een resultaat toe, werkt liever in teamverband dan alleen, bent flexibel, nauwkeurig en toont initiatief.

Veiligheid verlies je nooit uit het oog.

Bovendien :

 • Heb je een relevante volwaardige en afgeronde mbo 4 opleiding richting Elektrotechniek.
 • Ben je los daarvan bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen. Je kunt hierbij denken aan installatie specifieke cursussen.
 • Je bent bereid om consignatiediensten te lopen (zo'n 1 keer per 5 weken)
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs vanwege het werken over het gehele terrein van Tata Steel IJmuiden
 • Kennis van meet en regelapparatuur is een pré
 • Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Een goede werk-privé balans, omdat je naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  HTD Maintenance Services, waar in totaal circa 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek.

  Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen.

  Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn.

  Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen.

  Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Nico Diroe, Corporate Recruiter, telefoon 0251-492155.

  Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier