Afstudeerstage Gezondheid, Geluid en Lucht
Sweco NL
De Bilt, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor het team Lucht, Geluid en Trillingen zijn we op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige afstudeerder die ons ambitieuze team kan komen versterken.

Heb je interesse de gezondheidseffecten van geluid en luchtkwaliteit te onderzoeken en bij ons af te komen studeren? Neem dan contact met mij op.

Ik maak graag kennis met je!’

Rob Cornelis Teammanager Geluid, Lucht en Trillingen

Een gezonde en veilige stad begint bij gezonde bewoners. Het wordt steeds drukker in de stad : meer mensen, meer verkeer en minder leefruimte.

Dit heeft groot effect op de gezondheid en veiligheid van bewoners van steden. Wij werken aan een leefomgeving die door iedereen als schoon, gezond en veilig ervaren wordt.

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende afstudeerder. Het team bestaat uit 10 professionals en werkt verspreid over de kantoren De Bilt, Rotterdam en Arnhem.

Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk overheden. Voorbeelden van projecten waar we op dit moment aan werken zijn Korte termijn maatregelen leefbaarheid Krommenie , Strandeiland en het Meerjarenprogramma geluidsanering (in opdracht van Rijkswaterstaat).

Als afstudeerder onderzoek je hoe gezondheid samenvalt met de milieuthema’s geluid en luchtkwaliteit. Je brengt in kaart aan welke informatie onze klanten (zoals een overheid of een projectontwikkelaar) behoefte hebben.

Je legt de verbinding van deze klantwensen met het Sweco-kennisprogramma Urban Insight.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verrichten van markt- en literatuuronderzoek, waarbij je schakelt met opdrachtgevers en Sweco-collega’s.

Op basis van dat onderzoek geef je aanbevelingen over de klantwensen voor gezondheid in relatie tot geluid en luchtkwaliteit.

Tijdens deze afstudeerstage maak je deel uit van het team, word je begeleid door een collega en loop je mee in één of meerdere projecten.

Heeft dit onderwerp je interesse en wil jij graag afstuderen bij hét grootste ingenieurs-en adviesbureau van Europa? Reageer dan nu en we maken graag kennis met je!

Wij zoeken

 • Je volgt een relevante hbo / wo-opleiding, in de richting van Milieuwetenschappen,
 • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht;
 • Je weet de juiste vragen te stellen en je vindt het leuk om te schrijven;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je werkt nauwkeurig en bent nieuwsgierig.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rob Cornelis, +316 12 98 61 03 of via rob.cornelis sweco.

  nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31622214292 of via danielle.olthof sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier