Consultant wo – Tax
EY
Hengelo, All, Netherlands
4 dagen geleden

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving.

Dat begint met een cultuur waarin je trainingen, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Onze belastingadviespraktijk is marktleider in Nederland en helpt klanten hun fiscale positie te beheersen en te voldoen aan verplichtingen op het gebied van wet- en regelgeving en rapportage.

Je adviseert bijvoorbeeld over de fiscale structuur die het beste past bij het profiel van je klant. Samen met je klant evalueer, beoordeel en verbeter je belastingprocessen, interne en externe controles, risicomanagement en automatisering van die processen.

Je helpt daarnaast bij de keuze en implementatie van technologische vernieuwingen. Dit doe je (inter)nationaal in multiculturele teams.

Hierbij koppel je lokale kennis aan mondiale inzichten en ontwikkelingen.

Wat je bij ons kunt verwachten een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als consultant ga je aan de slag binnen een jong, enthousiast en innovatief team waar je klanten in samenwerking met je collega’s adviseert op een breed fiscaal terrein.

Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor uitdagende opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in allerlei verschillende sectoren.

Wat je verder bij ons kunt verwachten :

 • Je leert je goed te verdiepen in de markt van de klant en hoe je een vaktechnisch ijzersterk advies kunt geven.
 • Je levert een actieve bijdrage in het wekelijkse vaktechnisch overleg en blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • Je krijgt de mogelijkheid om jouw carrière zelf zo uitdagend mogelijk te maken, waarbij je begeleid wordt door jouw buddy om de juiste stappen te zetten en zo jouw doelen te bereiken.
 • Binnen Tax onderscheiden we vijf specialismen : Business Tax Services, Indirect Tax, People Advisory Services, International Transactions Tax Services en Transfer Pricing.
 • Binnen al deze specialismen bieden we de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan.

 • Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, staat innovatie binnen technologie hoog op onze agenda. Ligt jouw interesse bij Tax Technology?
 • Dan krijg je de kans om je hier als consultant verder in te ontwikkelen bij elk van bovengenoemde specialismen.

  Wat je meebrengt vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je bent recent afgestudeerd en hebt relevante werkervaring opgedaan tijdens een (bij)baan, werkstudentschap of stage.
 • Je hebt een fiscale master afgerond (voor enkele afdelingen binnen EY Tax is het ook mogelijk om te starten wanneer je een financiële of economische master hebt afgerond).
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Je hebt een proactieve en enthousiaste houding en je bent heel nieuwsgierig om je verder te verdiepen in het vakgebied en je collega’s.
 • Je bent analytisch sterk en het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk is voor jou vanzelfsprekend.
 • Wat wij je bieden een inspirerende werkomgeving

  We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling.

  Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat we je nog meer bieden :

 • Intensieve trainingen en opleidingen (hard- en soft skills) naast jouw werk zoals de EY Tax Academy in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de NOB en ons online learning platform.
 • Goede carrièremogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht. Je gaat deelnemen aan uitdagende projecten en bouwt een sterk (internationaal) EY netwerk op.
 • Bij EY heeft elk individu met zijn / haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open en informeel waarbij we aandacht voor diversiteit erg belangrijk vinden.
 • Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier