Full Stack Java Developer
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werk jij ook het liefst aan software met een hoge maatschappelijke relevantie ? Vind jij werken in een zeer informele organisatie met familiaire sfeer ook een fijnst?

Wat vind jij van een uitstekende werk / privé balans met 40 vakantie dagen en twee thuiswerkdagen? Vind jij het leuk te werken voor een organisatie in beweging, waar nog veel ruimte is om impact te maken met jouw input?

Dan hebben wij de baan voor jou! Dit technologie bedrijf onder de rook van Utrecht bewijst haar maatschappelijk nut al decennia lang.

Met innovatieve e-Health oplossingen neemt men als sinds jaar en dag een leidende positie in binnen Nederland. Je kunt hierbij denken aan innovatieve producten en apps voor zowel desktop als mobiel in de vorm van innovatie systemen en apps.

Dit wordt o.a. ontwikkeld voor de diagnostiek, intensive care, gynaecologie en speciale voeding. Je komt hier te werken in een moderne omgeving waarbij men werkt volgens het Spotify model met Guild, Squads & Tribes.

De teams zijn zelfsturend en multidisciplinair, waardoor er veel vrijheid en ruimte heerst voor jouw inbreng binnen je team.

Maar hier is ook voldoende ruimte voor belangrijke randzaken zoals : training volgen, meet-ups bezoeken, interne kennissessie en hackatons organiseren of gewoon gezellig een BBQ met het hele kantoor.

Het kan hier allemaal, maar de verplichting is er absoluut niet. Het fijne van deze organisatie is dat men altijd doelbewust een kleinschalig karakter heeft behouden t.

o.v. bedrijven zoals Chipsoft en Pinkroccade. Je merkt dit door het zeer informele en familiaire karakter, toegankelijkheid van de eigenaren en de onderlinge vriendensfeer bij jouw collega’s.

Daarbij staat work-life balance bij hen hoog in het vaandel wat resulteert in 40 vakantiedagen en de mogelijkheid 2 dagen per week thuis te werken.

Jouw rol : Full Stack Java Developer Nieuwegein Als Full Stack Java Developer Nieuwegein kom je te werken in een van de Squads binnen de organisatie.

Samen met jouw collega’s ben jij end-to-end verantwoordelijk voor een eigen product. Binnen de segmenten diagnostiek, intensive care, gynaecologie en speciale voeding ga jij samen met je team helpen deze producten te innoveren en nieuwe bedenken.

Zo kun je denken aan het bouwen van nieuwe features, opzetten continuous deployment pijplijn, architectuur opzetten o.b.

v. microservices en bouwen van koppelingen met complexe, externe backend systemen. Naast backend oplossingen, spreekt het jou ook aan oplossingen te ontwikkelen in de browser.

Jij ziet uitdaging in complexe backend vraagstukken te koppelen met de front end. Ervaring is hier geen eis, maar de wil end-to-end betrokken te zijn bij de te ontwikkelen producten.

Wat wordt er gevraagd? Minimaal 2 jaar professionele Java Software Development ervaring Ervaring met Java 8 is een pre ervaring met Angular is een pre Een afgeronde technische of Bètastudie Ervaring met moderne frameworks zoals Spring en Hibernate is een pre Ervaring met buildtooling zoals Maven, Git en Jenkins is een pre Ervaring met microservices en / of Docke r is een pre Ervaring me Agile / Spotify is een pre Wat wordt geboden?

Salaris tussen de € 40.000 en 65.000 o.b.v. full time De mogelijkheid om 32, 36, 40 of 4 9 te werken 40 vakantiedagen Mogelijkheid om thuis te werken, tot 2 dagen per week Uitstekende pensioenregeling tot € 1500 bijdrage werkgever p.

m € 300 netto reiskostenvergoeding Bonusregeling Laptop Opleidingsbudget Wil jij graag werken bij een hechte club van vaklieden die dagelijks vol passie werken aan innovatieve full stack E-health toepassingen?

Reageer dan snel via het onderstaande formulier of mail direct naar Serge Warbout via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier