Junior .NET developer
BOLD Company
Amsterdam, NL
16 uur geleden

Organisatie

Voor een muzikale organisatie ga jij als .NET developer werken in omgeving Amsterdam en kom je terecht in een team dat bestaat uit 6 developers.

Het bedrijf staat bekend om haar expertise voor het bouwen van software die muzikanten helpt bij het starten van hun carrière.

Het doel van deze software is om de muziekrechten van opkomende artiesten te vertegenwoordigen. Het bedrijf staat bekend in de markt om haar expertise en maatwerk in demuzieksector daarnaast zijn zij ook op verschillende festivals aanwezig om in contact te blijven met artiesten.

Bij dit bedrijf kunnen werknemers zich door ontwikkelen op technologisch gebied door middel van (online) cursussen en zal je veel vrijheid krijgen om nieuwe technieken toe te passen.

Deze organisatie wil graag haar vooraanstaande positie op het gebied van muziekrechten software behouden en om deze reden haar IT team versterken.

Dit doet het bedrijf door te investeren in nieuwe technologieën zoals .NET Core, Angular en Azure. Men ziet voor jou als .

Net developer een cruciale rol weggelegd om gebruiksvriendelijke nieuwe software te bouwen.

Functieomschrijving .NET developer

Als .NET developer werk jij aan muzieksoftware. Jij bent verantwoordelijk voor ontwikkeling, onderhoud en beheer van alle software en hardware binnen het bedrijf.

Hierbij draag je mede zorg voor vernieuwing en doorontwikkeling van onze maatwerksoftware en het rechthebbendenportaal. De software zal je maken met behulp C#, ASP.

NET, .NET Core, MVC en SQL. Verder zal je met je collega’s sparren over het bedenken van innovatieve software oplossingen.

Je zal werken in een jong team dat in Agile vorm werkt. Samen werken jullie aan software waarbij de focus ligt op kwaliteit en toegankelijkheid voor de eindgebruiker.

Verder is het mogelijk om je door te ontwikkelen op technisch gebied naar bijvoorbeeld een senior of lead rol . Het bedrijf heeft een laagdrempelige sfeer waarin gezelligheid gepaard gaat met plezier zo gaat men regelmatig gezellig lunchen.

Functie-eisen

 • C#, ASP.NET, MVC en SQL;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Je kan goed in teamverband werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (vloeiend);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als .NET developer.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Mooi salaris tot €3900,- per maand afhankelijk van je ervaring;
 • Mogelijkheid om je door te ontwikkelen op technisch gebied;
 • muzikale werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen;
 • Werken in een jong en ambitieus team.
 • Meer informatie

  Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op steven boldcompany.

  nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

  Contactpersoon

  Steven de Roos T : (088) 0184 700 M : (06) 1626 9845 E : steven boldcompany.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier