Projectleider Havens, Masterplanning and Nautical Consultancy
ARCADIS Belgium nv
Amersfoort, Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectleider havens geef je invulling aan havenprojecten en tenders binnen de haveninfrastructuur of vaarwegen. Je richt je inhoudelijk op complexe vraagstukken van internationale opdrachtgevers, zoals masterplanningen in Costa Rica, nautische adviezen voor de haven van Itajaí in Brazilië, training van loodsen voor de haven van Calais of containerterminals in Rotterdam.

Jouw klantenkring is divers en bestaat uit havenbedrijven, eigenaren van (container)terminals, industrie-klanten en Rijkswaterstaat.

Je wordt een belangrijke schakel in het versterken en uitbouwen van de adviesgroep. Jouw netwerk, strategische en commerciele inzicht zijn daarin belangrijke aspecten.

Als aanspreekpunt voor onze interne en externe klanten vind je het leuk om klantvragen te doorgronden en te vertalen naar een pragmatisch plan van aanpak en kostenraming.

Dit doe je uiteraard samen met een team van specialisten waarbij pro-actieve communicatie en afstemming van raakvlakken van belang zijn.

Jouw adviesgroep is Ports Terminals and Asset Management, samen met adviseurs, consultants en specialisten werken ze aan uitdagende complexe integrale havenprojecten.

Duurzaamheid en digitalisering vormen belangrijke drijfveren in de Arcadis strategie. We zijn dan ook continu opzoek hoe we kunnen bijdragen aan een betere, schonere wereld en zoeken hiervoor ook handvaten binnen onze projecten.

Op het het gebied van digitalisering werken we aan scalable solutions samen met onze Global Business Area’s. Je initieert en vermarkt projecten op het gebied van R&D en Digital, zoals onze RAPID Wavetool.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste, hands-on projectleider die wil bijdragen aan het verder uitbouwen van onze dienstverlening in de havens.

Je inhoudelijke kennis van het vakgebied is daarbij een belangrijke succesfactor. Daarnaast zoeken we iemand die de opdrachtgever en de vakinhoudelijke collega’s begrijpt en met hen meedenkt.

Jij zet daarvoor je zachte talenten’ in. Je handelt in het belang van de opdrachtgever, je adviseert en begeleidt en bouwt hiermee een vertrouwensrelatie op.

Daarnaast werk je gestructureerd en beheerst. Zo help je de klant bij het maken van keuzes en weet je het project te beheersen.

Jouw profiel :

 • Afgeronde academische opleiding in technische richting;
 • Meer dan 8 jaar werkervaring in integrale projecten bij een adviesbureau en / of een aannemer of bij Rijkswaterstaat;
 • Ervaring met masterplanningen;
 • Ervaring met nautische studies (afmeer en / of manouvreerstudies);
 • Affiniteit met duurzaamheid of waterstof is een pre;
 • Zachte talenten’ zoals inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en zorgvuldigheid, vermogen om mensen te verbinden;
 • Uitstekende communicatie en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Spaanse taal is een pre;
 • Ervaring met digitale tools en processen is een pre;
 • Affiniteit met beheer en onderhoud en assetmanagement is een pre.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Galama, recruiter, via telefoonnummer +31 6 2165 5862 of via . Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op .

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-JG1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier