Vrachtwagenchauffeur binnenland
Logistic Force
Tiel, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Heb je altijd al in de transportsector willenwerken? Maar heb je om wat voor reden dan ook nooit de stap kunnenzetten? Ben je het zat om iedere dag tussen dezelfde muren temoeten werken en vindt je het prettig om lekker onderweg te Dan isdit je kans, want Logistic Force biedt jou de kans om je droom waarte maken! Wij zorgen dat je bij een leuk transportbedrijf bij jouin de omgeving kunt beginnen als bijrijder en dat je van daaruitwordt klaargestoomd tot vrachtwagenchauffeur.

Doordat je alsbijrijder gaat starten kun je gewoon lekker je salaris blijvenverdienen en ondertussen wordt je opgeleid tot chauffeur.

Doordatje gaat starten als bijrijder leer je de werkzaamheden al kennen endoe je de nodige productkennis op, dit helpt je wanneer je alszelfstandig chauffeur moet gaan werken.

Verder leer je natuurlijkook al je collega's en de klanten kennen, dus een win-win situatie!Hoe ziet het opleidingstraject eruit?

Je gaat eerst 2 à 3 maandenaan de slag als bijrijder. Als jij jezelf in deze periode positieflaat zien, dan kunnen we gaan starten met het behalen van hetrijbewijs C! Met jezelf positief laten zien bedoelen we dat wevooral gaan kijken naar iemands inzet en motivatie, omgang metcollega's en klanten én of je afspraken nakomt! Dat klinkt logischtoch?

Wanneer je bezig bent met het behalen van je rijbewijs, kunje ondertussen wel gewoon blijven werken en je salaris verdienen!Wij kiezen er namelijk voor dat je gewoon 4 dagen kan blijvenwerken naast deze opleiding! Allemaal leuk en aardig, maar hoe gaik dat betalen?

 • Dat is heel simpel, dat betalen wij voor je! Jetekent bij ons een scholingsovereenkomst en doordat je voor onswerkt hoef je hiervoor zelf niks te betalen! Er wordt dus niks vanje salaris ingehouden, dus dat is mooi meegenomen! Wat moet je doenals bijrijder : Goederen in de juiste staat afleveren bij de klant;
 • Je chauffeur helpen met laden en lossen van de vrachtauto; Zorgenvoor de juiste afhandeling van de administratie; Communiceren metklanten;
 • Contact onderhouden met de planning. Verder zou het fijnzijn als je binnen een straal van 30km van Tiel woont! Wat biedenwij jou : De mogelijkheid om vrachtwagenchauffeur te worden!Marktconform salaris volgens de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Werkvoor langere tijd met baangarantie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier