Chauffeur (Oproep)
Fource
Naaldwijk
1 dag geleden

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan in de automotive? Wil je daarnaast een bijdrage leveren aan de bezorging van auto-onderdelen bij de garagebedrijven, zodat de auto’s op tijd weer van de brug af komen?

Dan spreken we je graag over de functie van Chauffeur (oproep) bij Fource in Naaldwijk!

Wat ga je doen?

Fource levert een totaalassortiment aan autobedrijven. Denk aan auto-onderdelen, banden, olie, vloeistoffen, werkplaatsmaterialen en gereedschappen.

Onze eigen bezorgdienst bezorgt meerdere malen per dag en garandeert een beschikbaarheid van meer dan 150.000 onderdelen en bandenreferenties.

In deze hectiek zorg jij als Chauffeur (oproep) ervoor dat de auto-onderdelen op tijd bij het garagebedrijf worden bezorgd.

Voor de klant ben jij het vaste, vriendelijke gezicht dat altijd bezorgt op het moment dat met onze klanten is afgesproken.

Wil je meer weten over het werken als Chauffeur? Bekijk dan ons item in het TV-programma Holland van Boven’.

Wie is onze ideale chauffeur (oproep)?

We zoeken een enthousiasteling die met veel zorg de auto-onderdelen bezorgt bij onze klanten. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken :

 • Uiteraard heb je een rijbewijs B;
 • Flexibel beschikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.
 • Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Personeelskorting;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen (collectieve zorgverzekering) en deelname aan bedrijfsfitness;
 • Wie zijn wij?

  Fource is onderdeel van LKQ Corporation en in Nederland leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers.

  Samen met onze klant weten wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om accessoires, equipment, gereedschap, banden en vloeistoffen.

  Wij beleveren onze opdrachtgevers secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier