Magazijnmedewerker
Luba
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Als magazijnmedewerker bij ditdynamische bedrijf is geen dag hetzelfde Samen met je collega'szorg je ervoor dat alle orders volledig en op tijd verzameld wordenen klaar worden gemaakt voor verzending.

Je bent een echteteamplayer en bent flexibel inzetbaar als het gaat om overwerken enbijspringen op een andere afdeling. Je belangrijkste taken zijn alsvolgt : Laden en lossen van vracht.

Controleren, sorteren eninruimen van binnengekomen goederen. Verzamelen van orders met eenhandscanner. Controleren van de gepikte goederen aan de hand vaneen bestellijst.

Inpakken en verzendklaar maken van orders. Ditbedrijf is een snelgroeiende, internationale expresvervoerder. Zezijn net verhuisd naar een moderne, nieuwe locatie in Veldhoven.

Opdeze locatie zijn alle afdelingen samengevoegd, zodat er snel enkort tussen de verschillende afdelingen geschakeld kan worden en desamenwerking wordt bevorderd.

 • Dit is tevens wat deze organisatieook kenmerkt : een informele werksfeer, korte communicatielijnen enhet echt samen doen, teamspirit staan voorop Doordat het bedrijfinternationaal opereert, heerst er een dynamische werksfeer;
 • geendag is hetzelfde Maar dit is natuurlijk wel wat werken bij ditbedrijf zo leuk maakt. Op kantoor werkt een enthousiast enbetrokken team van 36 medewerkers aan een gezamenlijk doel : klanteneen optimale dienstverlening bieden.

  In het magazijn staan 6hardwerkende magazijnmedewerkers die niet alleen overdag, maar ooks'avonds doorwerken om de bestellingen op tijd klaar te krijgen.

  Functie eisen Minimaal vmbo werk- en denkniveau. Minimaal 1 jaarervaring in een soortgelijke functie. Goede beheersing van deNederlandse taal in woord en geschrift.

  In bezit van een geldighef- en / of reachtruckcertificaat. Wat wij bieden Een afwisselendefulltime baan (40 uur) bij een groeiend, dynamisch eninternationaal bedrijf.

  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling endiverse opleidingsmogelijkheden. Na de uitzendperiode en bij goedfunctioneren overname door het bedrijf en uitzicht op vastcontract.

  Een baan in dagdienst : je werkt maandag t / m vrijdag van8 : 00 - 17 : 00 uur. Flexibiliteit is gewenst. Een marktconformsalaris tussen €1.

  800 en €1.900,- o.b.v. 40 uur bij aanvang indienje 22 jaar of ouder bent. Goede secundaire voorwaarden.Reiskostenvergoeding woon-

  werkverkeer. Gratis parkeergelegenheid engoede bereikbaarheid met het OV. Diverse opleidingsmogelijkheden,bijvoorbeeld tot het behalen van een hef-

  of reachtruckcertificaat.Hoe je solliciteert Snel. Al binnen een paar minuten is heteenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een(automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier