Hartfunctielaborant Echografie
Bravis Ziekenhuis
Roosendaal, Noord-Brabant
4 dagen geleden

Als hartfunctielaborant ben jij degene die cardiaal onderzoek verricht en patiënten begeleidt. Daarbij werk je samen met je collega-functielaboranten en artsen.

En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken in een dynamisch team waar jij bij patiënten diverse cardiale onderzoeken uitvoert, zowel op locatie Bergen op Zoom als Roosendaal.

Je hebt afwisselend werk in nauwe samenwerking met de cardiologen. Je stemt de zorg af en je bent nauwkeurig in de overdracht van de zorg.

We dagen jou elke dag uit

Jouw patiënten zijn bij jou in goede handen, want je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en verwachten we dat je continu nadenkt over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

We vragen een diploma Hartfunctielaborant met de specialisatie echocardiografie. Je begeleidt graag patiënten, maar bent ook geïnteresseerd in techniek.

We vinden het ook belangrijk dat je hartfunctielaboranten in opleiding begeleidt in hun ontwikkeling. En je hebt een drive om mee te denken over verbeteringen en collega’s hierin te betrekken.

Bovendien ben je klantgericht en flexibel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier