ZZP Verpleegkundige
Randstad
Groningen, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

ZZP verpleegkundigen opgelet! Wil jij als verpleegkundige een opdracht werken in de regio Drenthe of Groningen? Als verpleegkundige via Randstad kan je bij wisselende opdrachtgevers bij jou in de omgeving gevraagd worden.

Regelmatig bieden wij periode-opdrachten aan voor drie tot zes maanden. Idealiter ben je 24 uur of meer voor deze projecten beschikbaar.

Wij stemmen ons aanbod af op jouw voorkeuren!

wat bieden wij jou

 • Interessante opdrachtgevers bij jou in de buurt
 • Tarief € 40,- / 50,- excl. onregelmatigheidstoeslag
 • Zet jouw kennis en kunde in op projectbasis
 • wie ben jij

  Als BIG-geregistreerd verpleegkundige zet je je graag op ZZP-basis in om organisaties te helpen. Je bent positief ingesteld en werkt oplossingsgericht.

  Ook ben jij iemand met goede communicatieve vaardigheden en help jij graag (nieuwe) collega's op de werkvloer. Jij werkt bij voorkeur in de ouderenzorg of in het ziekenhuis.

  wat ga je doen

  Als ZZP verpleegkundige zet je je kennis in voor jouw opdrachtgever. Je werkt zelfstandig als verpleegkundige en spreek vaak zelf je rooster af.

  Je bent daarin verantwoordelijk voor de zorg voor jouw cliënten. Ook voer je de benodigde handelingen uit. Jouw werkzaamheden kunnen heel divers zijn, afhankelijk van de doelgroep waar je mee werkt.

  Voor de meeste opdrachten word je gevraagd om mee te werken als verpleegkundige. Ook word je gevraagd om mee te draaien in een onregelmatig dienstenpatroon.

  In de regio Drenthe en Groningen bieden wij het meeste opdrachten aan in de ouderenzorg en het ziekenhuis.

  waar ga je werken

  Randstad Zorg Professionals heeft een landelijk netwerk van grote en kleine zorgorganisaties. Wij kunnen regelmatig opdrachten aanbieden in de GGZ, revalidatie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en in de ziekenhuizen.

  In een eerste oriënterende gesprek kijken we samen naar jouw voorkeuren en wensen met betrekking tot een opdracht. Aan de hand daarvan kunnen wij jou opdrachten voorstellen die bij je passen.

  sollicitatie

  Interesse in een samenwerking als ZZP verpleegkundige? Reageer dan snel! Of e-mail je CV naar : vpk nl.randstad.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier