MAG Lasser
VDL Mast Solutions
Oss, NL
4 dagen geleden

VDL Mast Solutions is onderdeel van de VDL Groep. Wij zijn op zoek naar gecertificeerde MAG Lassers. Voldoe je aan de gestelde eisen en heb je een goed technisch inzicht?

Reageer dan op deze vacature!

Als Lasser ben je de vakman die zorg draagt voor het assembleren / samenstellen van halffabricaten middels diverse lasprocessen en lasprocedures.

Dat doe je aan de hand van schriftelijke opdracht en vaak gecompliceerde werktuigbouwkundige tekeningen.

Jouw profiel :

 • Minimaal LTS metaal of vergelijkbare technische opleiding.
 • In het bezit van lasdiploma’s MIG / MAG, minimaal niveau 2 / 3 en vereiste (her)certificeringen.
 • Stressbestendig : je moet onder tijdsdruk kunnen functioneren.
 • Technisch inzicht : kunnen lezen en interpreteren van (technische) tekeningen en lasmethodebeschrijvingen en- kwalificaties.
 • Kwaliteitsgericht : streven naar hoge productkwaliteit.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • We bieden :

  Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische, innovatieve en solide werkomgeving. Er heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen.

  Interesse?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  Mast Solutions ontwerpt, produceert en plaatst kwalitatief hoogwaardige masten en aanverwante constructies in binnen- en buitenland.

  Het productportfolio omvat onder andere verlichtingsmasten, afspanmasten voor bovenleidingen, zendmasten, cameramasten en reclamemasten.

  VDL Mast Solutions werkt van idee tot onderhoud. We beschikken over expertise in verschillende disciplines : van ontwerp tot en met productie, van coating tot en met het transporteren van masten en van plaatsing tot en met inspectie van de mast.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier